Öğretmenime aşığım

konuyu okumadım isteyerek

başlığa nazaran yazacağım

öğretmene aşık olunmaz

Tam çemkirmeye gelmiştim ki konunun hortladığını fark ettim. Öğretmene aşık olmak nedir ya ?
Genele yazayım da içim rahatlasın. Adamın başını belaya mı sokacaksın,yok anlamışmış da yok fark etmeliymiş de yok yanından ayrılamıyormuş da! Ergenliğinizi gidin kendi ergen arkadaşlarınızla törpüleyin.
Huhhh gerildim ya !

Genç öğretmen belli ki idealist. Safiyane seninle ilgilenmiş. Bence öğretmenlik görevini yapmış sadece. Sana karşı bir hissi olduğunu sanmamıyoruz. Ona her şeyi söylesen de senle bir şeyler yaşamak istemez. Kariyeri zedelenir. Toplumda güvenirliği azalır...

madem herşey yzdığın gibiyse senin gibi kaç aşık daha vardır, adamın da hoşuna gidsiyor böyle tabi, siz de zannediyorsunuz ki ilgi duyuyor vs, sizin gibi öğrenciler yüzünden ülke geleceği rezalet ya, az beyninizi geliştirin, koca her zaman bulunur!

Öğretmenim, öğrencilerle arama sınır çizmek için ''oplum/kızım'' derim. Öğretmenin ilgisi olduğunu düşünmüyorum, sadece yeni öğretmen ve iyi niyetli.
Konu sahibi okulundan mezun olduğunda bu düşüncelerin değişecek. Umarım güzel bir okul kazanır, güzel bir arkadaş çevresi, iyi dostluklarla üniversiteyi tamamlarsın.

96 lısın da neden lisedesin

Sınıf 18 iken sen 21 isen bu zaten başlı başına bir sorun değil mi dertlerin Arasında bu neden yok

Neyse böyle bir liseli hikayesi biliyorum etmek öğrenci hem de yıllar sonra kafın iki çocuklu iken bu Adam ile evlenip ondan da çocuk yapıyor

Ama hikayenin sonu acı

Yaş farkı çok değiş ama bu aşamada olmaz madem Adamı tanıyorsun sonra görüşürsün

Ayyy üç yıl geçmiş nerede ise

Mune Mune

Ben de öğretmenim ve okulumdaki cogu öğretmen öğrencileriyle tam da bu şekildedir ben de öyleyim mesela, okuldan kopmuş öğrencilerle daha çok ilgileniriz ki derslerine odaklansin, test kitabı veririz ki öğretmen tesvikiyle daha gayretli şekilde çalışsın, ders aralarında hal hatır sorarız ki önemsediğini bilsin. Bahsettiğiniz şeyler de anormal hiç bir şey yok. Lütfen meslektaşlarımı etiketleyip orada burada saçma sapan konuşup iyi niyetlerini suistimal etmeyin. Keşke hangi okulda olduğunu bilseydim de öğretmenini uyarma fırsatım olsaydı.

X