- 25 Haziran 2007
- 1.703
- 504
- Konu Sahibi Sirine_4553
4 yıl okuyuppppp sonunda öğretmen olma hayali kuran ve kpss gerçeği ile karşılaşan tüm arladaşlarıma hem başarı hemmmm sabır diliyorum daha okulum bitmedi ama şimdiden kara kara düşünür oldummmm bir çok insan kendi mesleğini yapamıyor ve özel sektörde başka alanlarda çalışmak zorunda kalıyorrrrrrr çok komik atama sayıları var 150 kişi benim mezun olacağım okulda zaten 150 kişi var aynı sene benle mezun olacakkkk........iş imkanı sağlamayaacaklarıııııı bölümleri neden açarlar bizlere bu kadar emek harcatırlar bilemiyorummmm...........ne umutlarla ne emeklerle okuyoruz atanamayıp su an psıkolojık tedavi gören bir çok arkadasım var........össyı kazan dgımı öğrendigimde cok sevınmıs gunlerce okul kımlıgıme bakmıssssss calıstıgımın karsılıgınııııı basarı olarak gormustum amaaaaa simdiiiii o sevıncımden o maratonu atladıgımdan eser kalmadıııııııııı mezunıyete yaklastıkcaaaa korkular endıselerrrrrr cevrenın mutluuuuuuuu bekleyıslerı karsısında psıkoljık olarak ınsan cokuyorrrrrrrr Allah hepımıze sabır versınnnn