- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 35
Başvuruyu nereye nasıl yapıyoruz acaba? Ben hala başvurmadımkızlar hepinizin bebeklerini allah bağışlasın uzun ömürler versin. doğum yardımı parasına başvurdunuz mu ve eline geçen var mı biz başvurduk hala ses seda yok da bi sorayım dedim :)
eşim halletti canım sgkdan yaptırmış galiba.Başvuruyu nereye nasıl yapıyoruz acaba? Ben hala başvurmadım
merhaba arkadaşlar doğum izninden sonra 20 gün rapor almayı düşünüyorum doğum doktorum 20 gün verebilirim demişti. bu raporu alan varsa 5 günlük parçalarla alabiliyor muyuz ve haftasonları da bu rapora dahil oluyor mu bilen varsa yazarsa sevinrim.
Can'ım biz başvurduk ve eylül ayı içinde ptt Den aldımkızlar hepinizin bebeklerini allah bağışlasın uzun ömürler versin. doğum yardımı parasına başvurdunuz mu ve eline geçen var mı biz başvurduk hala ses seda yok da bi sorayım dedim :)
kızlar hepinizin bebeklerini allah bağışlasın uzun ömürler versin. doğum yardımı parasına başvurdunuz mu ve eline geçen var mı biz başvurduk hala ses seda yok da bi sorayım dedim :)
merhaba arkadaşlar doğum izninden sonra 20 gün rapor almayı düşünüyorum doğum doktorum 20 gün verebilirim demişti. bu raporu alan varsa 5 günlük parçalarla alabiliyor muyuz ve haftasonları da bu rapora dahil oluyor mu bilen varsa yazarsa sevinrim.
cevap için teşekkürler tatlım doktoruma sordum 5 5 verebileceğii söyledi. bu durumda işe başlamayı bir ay daha ertelemiş olucam. inşallah rapor almam sorun yaratmaz sonuçta rapor hakkımız var bizim niye sorun oluyor ki.Ben de rapor almak istedigimi bir konusma arasinda m.yrd.na soylemis bulundum..rapora iyi bakmadiklarini ve ilcenin de istemedigini soyledi..ama bu benim en dogal hakkim almak istiyorum.acaba bana sorun cikarirlar mi ?sonucta dr verdikten sonra onlara bisey demek dusmez degil mi..
Bu arada 20 gunu 5 5 alabilirsen zaten daha iyi olur.h.sonlari girmez araya
bugün pttye gidip sordum hala yatmamış ilçede olmamın etkisi olabilir mi bunda acaba. kızım nerdeyse 2 aylık olacakCan'ım biz başvurduk ve eylül ayı içinde ptt Den aldım
Bilemiyorum ki canım. Biz ağustos ayının 10u gibi başvurduk. Eylül ayında yatar dediler. Ben eylül un sonunu bekledim. Gittiğimde yatmıştı.bugün pttye gidip sordum hala yatmamış ilçede olmamın etkisi olabilir mi bunda acaba. kızım nerdeyse 2 aylık olacak
eşim idareye onaylattıktan sonra kimlik fotokopisiyle ilçe sosyal yardımlasmaya başvurmuş onlar halletmiş. siz de ildeyseniz ildeki sosyal yardımlaşmadan yaptırabilirsiniz.Merhaba bende öğretmenim doğum parasi icin yapılması gerekeni idarecilerim pek bilmiyor o formu doldurup idareye verdikten sonra ne yapacağız anlatirmisiniz