Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
32. haftada çalışabilir raporu mu aldın ve kabul ettiler miKızlar ben alıp verdim 32 de raporumu haftaya 37 oluyorum tekrar alıp vereceğim sonuna kadar da mucadelesini vereceğim bunun oğlum için. ..
Evet canım götürüp okula verdim mudur tamam işlerim dedi ama belli olmaz dur bakalım göreceğiz32. haftada çalışabilir raporu mu aldın ve kabul ettiler mi
ben de alıp okula vermiştim ama almadan önce milli eğitimle görüştüm kabul edemeyiz dedi askıda kaldı gibi bir şey anlayacağın.Evet canım götürüp okula verdim mudur tamam işlerim dedi ama belli olmaz dur bakalım göreceğiz
İnşallah bi şey olur da dalginliklarina denk gelir kabul ederlerben de alıp okula vermiştim ama almadan önce milli eğitimle görüştüm kabul edemeyiz dedi askıda kaldı gibi bir şey anlayacağın.
Yalnız yakalarsada sıkıntı olur dikkat et.İnşallah bi şey olur da dalginliklarina denk gelir kabul ederler
Bence eklemişler, çünkü 56 gün 8 haftaya denk geliyor bu normal doğum sonrası izniniz, 5 haftada önceki işte..Dogum yapan ogretmen arkadaslar benim hastane raporumda 56 gun +5 hafta izinlidir yaziyordu.okuluma yolladim onlarda ilceye yollamis ve islemlerimi yapmislar. Sorum su ki acaba dogum oncesini ekleyecekler anlamina mi geliyor bu. Cunku bana herhangi bisey bildirmediler olup olmadigiyla ilgili..
Bence sesini çıkarma Bu arada eğitim öğretim ödeneği yatmış mı sana?M.yardimcimiz eklenmeyecegini soylemisti de buna ragmen gozdenmi kacti acaba diye dusundum.arayip sormak da istemiyorum ama eklenmeyecegi belirtilseydi ilceden bana geri donus yaparlardi galiba
Bence sesini çıkarma Bu arada eğitim öğretim ödeneği yatmış mı sana?
İstanbul yatmadı daha
Selamlar 14 ağustosta çalışır raporu aldım. Yaz tatiline gelen kısmını doğum sonrasına atamazsınız dediler ilçeden. Geçtiğimiz izinli haftayı atabilir muyuz doğum sonrasına? Bi de 37 haftal8kken çalışmaz raporu almamız gerekiyor mu
Evet ben de duydum bazı yerlere yatmış bakalm bize ne zaman yatcakIstanbulun belirli ilceleri yatmis ama bizim ilceden mi okuldanmi bilmiyorum bekliyoruz..
M.yardimcimiz eklenmeyecegini soylemisti de buna ragmen gozdenmi kacti acaba diye dusundum.arayip sormak da istemiyorum ama eklenmeyecegi belirtilseydi ilceden bana geri donus yaparlardi galiba