Öğretmen olan Eylül Anneleri

Bugün ben de aldım 32. hafta çalışabilir raporumu ama henüz okula vermedim. Şimdi sizlerden öğrendim yaz tatilinden dolayı iznin aktarılamayacağını. Bakalım ne diyecekler..

merahaba arkadaşlar yaz tatiline denk gelen izinleriniz malesef aktarılamıyor. ben uzun süredir bunun mücadelesini veriyorum hem ilçe memle görüştüm hem doktorla ikisi de aktarılamaz dedi. 32. haftada izne ayrıldım, normal bir rapordu 32 haftalık gebe doğum öncesi izin gibi bir şey yazıyor raporda, gittiğim hastane özel yani devlet özel fark etmiyor her hastane veriyor bu raporu, merak edenlere duyrulur. ha bir de doğumdan sonraki rapora da benim doktor sıcak bakmıyor hani bazısı heyet falan alıp dönemi kapatıyor ya o şanslı azınlık her nerdeyse zaten bi bize denk gelmedi. doktor ancak 10+10 olacak şekilde 20 gün rapor veririm dedi yoksa benim başım derde girer soruşturma açılırsa dedi vs vs kimse bu rapor işine olumlu bakmıyor anlayacağınız. benim bulunduğum yer ilçe, il merkezinde olmak fark ediyor mu bilmiyorum sorularınız varsa yardımcı olabilirim. herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

Benim de doğumum 11 Eylül'e geliyor. Ben direk Bursa MEM özlüğü aradım. Hiçbir şekilde işlenmiyor 32+0da ayrılmanız gerek. Eklenebilmesi için fiilen çalışmanız gerekiyor dediler. Bende 32+0 da aldım okula teslim ettim. Eğer ekleriz falan derlerse dikkat edin; çünkü sonra bunu maaştan fitil fitil kesip faiziyle ödetiyorlar.

Kızlar ben alıp verdim 32 de raporumu haftaya 37 oluyorum tekrar alıp vereceğim sonuna kadar da mucadelesini vereceğim bunun oğlum için. ..

Dogum yapan ogretmen arkadaslar benim hastane raporumda 56 gun +5 hafta izinlidir yaziyordu.okuluma yolladim onlarda ilceye yollamis ve islemlerimi yapmislar. Sorum su ki acaba dogum oncesini ekleyecekler anlamina mi geliyor bu. Cunku bana herhangi bisey bildirmediler olup olmadigiyla ilgili..

Dogum yapan ogretmen arkadaslar benim hastane raporumda 56 gun +5 hafta izinlidir yaziyordu.okuluma yolladim onlarda ilceye yollamis ve islemlerimi yapmislar. Sorum su ki acaba dogum oncesini ekleyecekler anlamina mi geliyor bu. Cunku bana herhangi bisey bildirmediler olup olmadigiyla ilgili..
Bence eklemişler, çünkü 56 gün 8 haftaya denk geliyor bu normal doğum sonrası izniniz, 5 haftada önceki işte..

M.yardimcimiz eklenmeyecegini soylemisti de buna ragmen gozdenmi kacti acaba diye dusundum.arayip sormak da istemiyorum ama eklenmeyecegi belirtilseydi ilceden bana geri donus yaparlardi galiba

M.yardimcimiz eklenmeyecegini soylemisti de buna ragmen gozdenmi kacti acaba diye dusundum.arayip sormak da istemiyorum ama eklenmeyecegi belirtilseydi ilceden bana geri donus yaparlardi galiba
Bence sesini çıkarma :KK66: Bu arada eğitim öğretim ödeneği yatmış mı sana?

Selamlar 14 ağustosta çalışır raporu aldım. Yaz tatiline gelen kısmını doğum sonrasına atamazsınız dediler ilçeden. Geçtiğimiz izinli haftayı atabilir muyuz doğum sonrasına? Bi de 37 haftal8kken çalışmaz raporu almamız gerekiyor mu

Selamlar 14 ağustosta çalışır raporu aldım. Yaz tatiline gelen kısmını doğum sonrasına atamazsınız dediler ilçeden. Geçtiğimiz izinli haftayı atabilir muyuz doğum sonrasına? Bi de 37 haftal8kken çalışmaz raporu almamız gerekiyor mu

Canim bu olay ilceden ilceye degisiyor bazilari ekliyor dogum oncesini..oranin tavriyla alakali..37 haftalik raporunu tabiki alman gerekiyor sisteme dogum izninde oldugunu girmeleri icin..hayirli olsun simdiden

Canım ben de perşembe doğum yaptım hastaneden ayrılırken raporu aldık, baktım o beş haftayı bilmeden eklemişler. Gidip özellikle düzelttirdim. Çünkü bu konuda öğretmenin beyanı esas alınır ve yönetmelikte de aktarılamayacağı açıkça yazıyor. Yani farkedildiğinde başına dert olur. Belki de hiç farkedilmiycek ya da göz yumacaklar bilemeyiz. Umarım sıkıntı yaşamazsın sonradan

X