Öğretmen intihar ederken arkası olan işe dahi gitmiyor!

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.345
49.014
Öğretmen intihar ederken arkası olan işe dahi gitmiyor!
Türkiye dün atanmadığı için intihar eden öğretmeni konuşurken Kütahya’da işe alınan AKP’li eski vekilin kızının atandığı işe gitmediği ortaya çıktı.
18 Ekim 2018 Perşembe - cumhuriyet.com.tr
AKP'li Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu skandalı doğruladı ve şunları söyledi: “Özel Kalem olarak görevli bizde görevli… Bakanlık onayıyla alındı. Ama raporlu. Başkası o görevi yapıyor. Geliyor, rapor alıyor ve izin kullanıyor. Ankara'da TOKİ'ye naklen geçmek istiyor. Doktor rapor veriyorsa ben ne diyeyim?”

CHP Kütahya Milletvekili Fazıl Kasap da ‘' Vekil kızı, 6 aydır hiç işe gelmeden, Ankara'da oturduğu yerden maaş alıyor. Bu, adaletsizliktir hukuksuzluktur kural tanımazlıktır. Halkın vergileri gasp ediliyor'' dedi.

b30c08a18dbdff45_636x350.jpg

ATANAMAYAN ÖĞRETMENİNTİHAR ETTİ

Ersin Turhan… 31 yaşındaydı. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde sınıf öğretmenliği okumuş, atanmayı bekliyordu. Evrensel Gazetesi'nin haberine göre ataması yapılmadı ve geçen pazar İstanbul Gazi Kent Ormanı'nda bir ağaca kendini asarak intihar etti. Ataması yapılmadığından dolayı bunalıma giren Turhan'ın sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptığı ortaya çıktı.

Paylaşımında hayata ilişkin mesajlar yazan Turhan şu ifadeleri kullanmış: “Gelip karşıma pis pis sırıtma hayat. Ben sana yenilmedim. Sonsuz bir uykuya hasretim. Ve asla sevinme ilk rauntta nakavt ettim diye. İkinci raunt Azrail ile hadi gel zaman geldi. Ertelemenin anlamı yok.” Turhan son paylaşımında “Sabah beni bir ağaçta asılı bulacaklar” diye yazdı. Turhan'ın paylaşımlarından sonra ona ulaşamayan ailesi karakola başvurdu. Acı haber pazartesi sabahı aileye ulaştı, Gazi Kent Ormanı'nda bir ağaca asılı bulunan Turhan'ın cebinden 10 TL para çıktı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/amp/ha...dahi_gitmiyor_.html?__twitter_impression=true

yazıklar olsun ne diyeyim. haksızlıkların ülkesi. iyi ki çıktım gittim.

söylenecek çok şey var da neyse . Bu gencecik adamın intihar haberinin altına doluşmuş aktroller salya saçıp hükümet her üniversite mezununu istihdam etmek zorunda mı diye yazmışlar. Allah müstehaklarını tez zamanda o tapındıkları eliyle versin inşallah.

Siyasal islam tam da bu işte!
Allah emretti diye başını örten bacımız, Allah'ın kul hakkını pek önemsemiyor.
İslam bunlar için ne imiş kardeşim!!
Haramlarını, saltanatlarını, hırsızlıklarını
kamufle etmek için kullandıkları bir örtü...

olsun başı kapatınca diğer günahlar default olarak ortadan kalkıyor, kalkmıyorsa da "cınım ı ının kişisil ginihi" halini alıveriyor.. o yüzden bu topik de diğerleri gibi görmemezlikten gelinmiş :)
Görsem laf yetirtirsem midem ağrıyacak ve kendimizi yirtsak da asla anlamayscaklar

X