merhaba. Diyelim ki 32.haftada izne ayrıldık(İki haftayı aktarabileceğiz 8+2=10 hafta doğum sonrası iznimiz olacak). İkizler malum hep erken doğuyor. 37.haftada doğum yapsak, 40.haftaya kadarki 3 haftalık süreyi de doğum iznine ekliyorlar mı? yani yukarıda yaptığım hesaba devam edecek olursam 10+3 hafta daha izin kullanabiliyor muyuz?33.haftanda okul başlıyor. Önceki 3 haftan yaza denk geliyor.onu aktaramiyorsun ama izne ayrıldıktan sonra diyelim 35 te dogum oldu o zaman kullanamadığın 5 hafta aktarılıyor diye biliyorum ben.
Nasıl yani? Evet çocuk doğduğu gün izne başlıyoruz, 40.haftadan önce doğduysa onları aktarıyor muyuz yani?arkadastan edındıgım terubeye gore gercek dogum tarıhınde baslıyor ızın hocam
39. Haftamda dogum yaptim. Dogum oncesi kullanmadigim haftalari ve 1 haftayi dogum sonrasi iznime eklettim.0dolunay0 .!.:merhaba. Diyelim ki 32.haftada izne ayrıldık(İki haftayı aktarabileceğiz 8+2=10 hafta doğum sonrası iznimiz olacak). İkizler malum hep erken doğuyor. 37.haftada doğum yapsak, 40.haftaya kadarki 3 haftalık süreyi de doğum iznine ekliyorlar mı? yani yukarıda yaptığım hesaba devam edecek olursam 10+3 hafta daha izin kullanabiliyor muyuz?
Süper bilgi, çok teşekkür ederim39. Haftamda dogum yaptim. Dogum oncesi kullanmadigim haftalari ve 1 haftayi dogum sonrasi iznime eklettim.
Aktariliyor. En kolayi nirmal dogum tarihine 8 haftayi ekle. Ne zaman dogum olursa olsun o tarihte goreve baslarsin. Tabii 8 hafta oncesini kullanirsan. Kullanmaz sonrasini aktarirsan o aktardigin kafarini da o tarihe ekle. Karisik mi oldu yamerhaba. Diyelim ki 32.haftada izne ayrıldık(İki haftayı aktarabileceğiz 8+2=10 hafta doğum sonrası iznimiz olacak). İkizler malum hep erken doğuyor. 37.haftada doğum yapsak, 40.haftaya kadarki 3 haftalık süreyi de doğum iznine ekliyorlar mı? yani yukarıda yaptığım hesaba devam edecek olursam 10+3 hafta daha izin kullanabiliyor muyuz?
Yok yok anladım teşekkür ederim. Atıyorum normalde doğum 10 Kasım ise (eğer izin aktarmadıysam), ben 1 kasımda da doğursam, 10 kasımdan 8 hafta sonra iznim bitiyorAktariliyor. En kolayi nirmal dogum tarihine 8 haftayi ekle. Ne zaman dogum olursa olsun o tarihte goreve baslarsin. Tabii 8 hafta oncesini kullanirsan. Kullanmaz sonrasini aktarirsan o aktardigin kafarini da o tarihe ekle. Karisik mi oldu ya