öğretmen hamileler

merhabalar bence de o zaman duyulmaması çok normal benim bebeğin kesesi daha o zaman goruldu 7-8. haftaya kadar normal die düşünuyorm.bide vajinl ult.mu baktırdın

merhabalar bence de o zaman duyulmaması çok normal benim bebeğin kesesi daha o zaman goruldu 7-8. haftaya kadar normal die düşünuyorm.bide vajinl ult.mu baktırdın

hayır karından bakıldı ve doktor görünmesi lazımdı dedi 5+2 iken ultrasonu çok iimiş ve bugün yine gidicem tam 6 hafta doldu inşallah duyulurrr

hayır karından bakıldı ve doktor görünmesi lazımdı dedi 5+2 iken ultrasonu çok iimiş ve bugün yine gidicem tam 6 hafta doldu inşallah duyulurrr
neyse bugun bakılacaksan umarım sevındırıci olur haberin.bebeği goruyorda kalbi duyamıyorsa bilmiyorum o zman.

İki hamileliğimde de 8.hafta da duyuldu bebeklerin kalp atışı. 6.hafta çok erken değil mi? Neyse inşallah bebeklerin sağlıklıdır ve kalp atışlarını duymuşsunuzdur...

Arkadaşlar merhabalar. Nasılsınız, ben doğum yaptım ve yarın 40 günlük olacağız. Siz neler yapıyorsunuz?
Papatya biz dev29 gunluk olduk. Gunduz uyumayi seviyorlar bizimkiler. Gece uyaninca bidaha uyutmat zor oluyor. Kucagimda uyursa yerine yatirinca gozlerini aciyor. Mama veriyorum. Sen kac cc mama veriyorsun. Benimkiler 2350~2450 gr dogdular ama hizli toparlanamadilar gibi geliyor. Cumartesi kontrol var. O zaman belli olacak. Gece uykusuz kalmak zorluyor. Sen tek bakiyordun sanirim, oyleyse nasil bakaboliliyorsun. Cok zor olur. Ikisi birden aglayinca ne yapiyorsun. Benim yanimda kayinvalide var ama gecici oda. Ben de bakabilir miyim acaba

Hayırlı olsun.. sağlıkla büyütürsün inşll. benim 24 nisanda doğum iznim başlıyo. dilekçe ve raporu en geç ne zaman okula vermeliyim? Bi de raporda ne yazıyo acaba izne çokmak için.

Hayırlı olsun.. sağlıkla büyütürsün inşll. benim 24 nisanda doğum iznim başlıyo. dilekçe ve raporu en geç ne zaman okula vermeliyim? Bi de raporda ne yazıyo acaba izne çokmak için.
Teşekkür ederim canim. Dilekce vermiyorsun. Doktorun sana calisamazlik raporunu veriyor. Icinde ne yaziyor, okumadim valla. Sen onu en kisa surede ver, idarenin iyimserliğine gore belki idare ederler ama. Birkac gun icinde verirsen daha iyi olur.
Izinin de hayirli olsun. Evde bol bol yat, dinlen. Rabbim 37leri gorup, sagliklica kucagina almayi nasip etsin bebeklerini.

çok teşekkür ediyorum. internette bi dilekçe örneği görmüştüm de o yüzden veriliyo sanıyodum. hayırlısı bakalım. sen de sağlıkla büyütürsün inşllh.

Kizlar hepinize hayirli olsun dogum yapana da yeni hamislere de bende mutlu sona yaklastim gibi 34+1 oldum cok heycanliyim.onlar icimdeyken cok mutluyum ama elime sag salim sorunsuz almayida görmek istiyorum.iinsan hep bi aksilik olur mu diye dusunuyor elinde olmadan.doogum izniniz bitince ne yapacaksiniz ucretsiz mi heyet raporu mu yoksa direk baslayacak miniz

Merhabalar ben de ikiz hamileyim..benim doğum ekim sonu görünüyor ama doktor eylül sonu Ekim. Başı gibi alacak bi aksilik olmazsa. Doğum iznini nasıl alacam hiç bi bilgim yok ilk hamileliğim. Bi de nöbet konusunda ikiz hamileler için bi durum varmi yada doktordan rapor alıp nöbeti tutmayabiliyormuyuz

merhaba hayırlı olsun öncelikle ikiz hamilesin dimi.resmi nöbetten düşme 24. haftada oluyor ama dr raporu ile tutmayadabilirsin saniyorum. senin gebeliğinin 21. 22. haftalarinda zaten okul bitip seminer donemi başlıyor. Resmi doğum izni de 30.haftada oluyor. ama sen zaten yaz tatilinde olacaksin.Okulun başladigi 1eylul yani senin 33. Haftanda dr a git sana çalışamaz raporu veriyor.o kadar.yeni döneme hiç baslamayacaksin yani

Sağol canım yani ben doğum öncesini aktarabiliyorum değil mi yanmiyor

Doğum iznine 30+0 olunca mı 30+6 olunca mı ayrılabiliyoruz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…