- 29 Kasım 2014
- 148
- 32
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm hayirdir neden kacti :)Ayyyy uykum kactiiii
Aktariliyor bildigim kadariyla. Daha onceleri yaniyordu ama simdi aktariliyorAnnisler ikinci donemin ilk gunu hayirli olsun tez gevsin bebeislerimiz hemen saglikla elimize gecsin.
Size sorum olacak 30.haftada izine ayrildigimiz zaman(tekizlerde 32.hafta) diyelimki 37 de dogum oldu kalan 3hafta aktariliyor mu dogum sonrasina yoksa yaniyor mu ?
Canim, benim 2. hamileligim. Ben bebekleri 12 haftalikken belli belirsiz hissettim. Yerlerini anlayabiliyordum. Ilk gebelikte ama daha gec hissediliyorKizlar bebislerinizin hareket lerini ilk ne zaman hissettiniz hafta olarak
Bizde 14.haftadayiz ara dira vok nadir hareket hissediyorum ama tam ne oldugunu bilemedim benimde ikinvi hamilelegim ama ilk cocugum 10 yadinda belki de hamileligi unuttum kim bilirCanim, benim 2. hamileligim. Ben bebekleri 12 haftalikken belli belirsiz hissettim. Yerlerini anlayabiliyordum. Ilk gebelikte ama daha gec hissediliyor
Hayır canım maalesef yanıyor aktarılmıyor. Bu konuda ikiz gebelikleri düşünmemişler, gerçi doğum öncesinde 8 yerine 10 hafta bize izin. Ben bugün iş göremez raporumu aldım, başlamadım işe...Annisler ikinci donemin ilk gunu hayirli olsun tez gevsin bebeislerimiz hemen saglikla elimize gecsin.
Size sorum olacak 30.haftada izine ayrildigimiz zaman(tekizlerde 32.hafta) diyelimki 37 de dogum oldu kalan 3hafta aktariliyor mu dogum sonrasina yoksa yaniyor mu ?
Hayır canım o 3 hafta aktarılmıyor diye biliyorum. Şimdi derken böyle bir değişiklik olmadı diye biliyorum. Sen nerden duydun?Aktariliyor bildigim kadariyla. Daha onceleri yaniyordu ama simdi aktariliyor
Aktariliyor bildigim kadariyla. Daha onceleri yaniyordu ama simdi aktariliyor
Hayır canım maalesef yanıyor aktarılmıyor. Bu konuda ikiz gebelikleri düşünmemişler, gerçi doğum öncesinde 8 yerine 10 hafta bize izin. Ben bugün iş göremez raporumu aldım, başlamadım işe...
Son yillarda dogum yapanlar aktardigini soyledi. Benim ilk dogumda aktarilmiyordu. En guveniliri yonetmelige bakmak.
b) Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir.
İnşallah öyledir, ben 6 ay önce doğum yapmış bir arkadaşa mesaj attım bana döndüğü zaman haber veririm. Yönetmeliğe de bakma fırsatı bulamadım. Güzel haberlerinizi bekliyorum...Son kararimiz eklendiginden yana mi kizlar yani kullanmadigimiz sureler yanmayacak mi bunun duzenlemesini hastane mi yapiyor milli egitim mi
b) Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir.
MADDE 10- (1) Verilmesi zorunlu olan mazeret izinleri şunlardır:Son kararimiz eklendiginden yana mi kizlar yani kullanmadigimiz sureler yanmayacak mi bunun duzenlemesini hastane mi yapiyor milli egitim mi
Habr bekliyoruz cnm benim aradas aralikta dogum yapti aktarilmadigini soylemisti umarim yanlis hatirliyorumdurİnşallah öyledir, ben 6 ay önce doğum yapmış bir arkadaşa mesaj attım bana döndüğü zaman haber veririm. Yönetmeliğe de bakma fırsatı bulamadım. Güzel haberlerinizi bekliyorum...
Yani 37 den sonra olan dogumlar zamanli dogum olarak goruluyor 37.hafta oncesi ise erken dogum olarak adlandiriliyor.biz orn.35te dogum yapsak 2 hafta d.s. aktariliyor yani.allah saglikli dogumlar versin hepimize.aydinlattigin icin tesekkurler :)MADDE 10- (1) Verilmesi zorunlu olan mazeret izinleri şunlardır:
a) Kadın memura doğum yapmasından önce 8 hafta ve doğum yaptığı tarihten itibaren 8 hafta olmak üzere toplam 16 hafta süre ile aylıklı izin verilir. Çoğul gebelik halinde doğumdan önceki 8 haftalık süreye 2 hafta süre eklenir. Sağlık durumu uygun olduğu takdirde hekimin onayı ile memur isterse doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışabilir. Bu durumda, kadın memurun fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir.
Arkadaşlar dikkat ederseniz -a- maddesinde memur isterse doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışabilir diyor. Yani o 3 hafta bizim ayrılmamız gereken zorunlu zaman. Yani doğum sonrasına aktarılamaz. Doğumdan sonraki 8 hafta + doğumdan önceki 5 hafta(bizim gibi çoğul gebelikte 2 hafta daha ekleniyor. 5+2=7 hafta oluyor.) = 13 hafta doğum sonrası izne aktarılıyor....