kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım.ikizlerim olacak inşallah.öğretmenim.eşimin işi dolayısıyla doğuda bir yerdeyim.transferden itibaren iki kez heyet raporu aldım.şimdilik çok sıkıntım yok çok şükür.daha önce sırtımdan ameliyat olduğum için sanırım onun etkisi de var ayakta kalınca belim ağrıyor bu günlerde.bir de biraz fazla hareket edince midem yine bulanmaya başlıyor.başta üçüzdü sonra rahim taşımaz diye birine redüksiyon yapıldı.şimdi ben bu haftaya kadar hep evimdeydim hep dinlendim.şubatta okula başlarsam ne olacak bilmiyorum.çok kararsızım.çevremdekiler o kadar emek verdin uğraştın heyet alabiliyorsan al riske atma diyor ama ben hala karar veremedim.branşçıyım ama 2.,3. ve 4 lere giriyorum malum bu sınıflar daha hareketli oturarak bir şey yapamıyorsun zaten.okula dolmuşla gidip geliyorum ancak inince bir yokuş çıkmak zorunda kalıyorum tedaviden önce bile bu yokuş beni o kadar yoruyordu ki şimdi durumum ne olacak bilmiyorum.şu anda benim yerime öğretmen görevlendirmişler dersler boş geçmiyor.ben şubatta başlasam sonra tekrar rapor alsam düzen yine bozulacak.bir de memurlar 10 yıla kadar 5 ay heyet alabiliyormuş.bu 5 ay neye göre hesaplanıyor.mesela ben bir 30 aldım bir de 40 aldım.tam gün olarak mı hesaplıycam yoksa kaç kez aldığımı mı sayıcam?kızlar tavsiyelerinizi ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.biraz uzun oldu ama kusura bakmayın...