öğretmen atamaları

misssteacherr

the craziest :) yeessss !!
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
349
210
merak ediyorum acaba bu yıl da norm açığından dolayı (başka branş mezunları kadrolu öğretmenler ) branşıma gasp eder mi ?? (savunmaya geçmeyin, devlet zorluyor biliyorum )
merak ediyorum acaba bu yıl da din kültürü ve sınıf öğretmenliği atamalarda en yüksek kontenjanı alır mı??
merak ediyorum acaba 3 çocuk yapmamızı isteyen devlet evlenemediğimizi bilmiyor mu ?
yıllardır mezun olup kpss saçmalığına her yıl girip aynı hüznü aynı kederi hatta intihar düşüncesini yaşıyor mu acaba baştakilerin çocukları !!!!
merak ediyorum acaba başka bir ülke kendi halkına bu kadar haksızlık yapıyor mu ?? suriyeli bir genç kız burdaki ünv kayıt yaptırdı hemde pdr'ye.. benim kardeşim 4 yıldır pdr için eşşek gibi çalışıyor hala da kazanamadı..puanları çok yüksek diye..
yazık Türkiye... yazık ey halk... kendine gel.. bizimle oynayan insanlara oyuncak olma artık...
kesinlikle bir parti tutmuyorum. hepsi birbirinden beter.. hepsinin başında saçma sapan kişiler var..
hepsi toplansa bile adam gibi bir parti etmez...Yazıklar olsun.

http://www.memurlar.net/haber/310627/

Bu dediklerinin dışında daha fazlası da oluyor.Kendi vatandaşımız o sınav bu sınav diye yırtınırken , Suriyeli bir vatandaşı sınavsız Üniversiteye hoca olarak sokuyorlar !!!
Çok az İstisna dışında bütün Müdürler de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ,Evet !

yaziklar olsun kelimesi yetmez, parti tutup tutmaman önemli degil , önemli olan bu yasananlara itiraz etmen ,
hicbiri adam degil diyip duzene boyun egersen dahaa cook yaziklar olsn diyp kenarda durursun, hakkini ariyacaksin aratacaksin,

hakkımı arıyorum her türlü etkinlikte twitter da orda burda şurda o kdar çok uğraşıorum, Ankara eylemlerine gidiyorum ma gel görki değişen hiçbişey yok.. buraya yazdım sıkıntımı... kafayı yiyecem artık sözleşmeli çalışıyorum işim var çok şükür ama ne zorluklar çektiğmi Allah bilir. hasta olunc rapor bile alamıyoruz

Alanınız İngilizce mi? Kullanıcı adınız missteacher olduğu için sordum?

aynen aynen daha o konuya hiç girmedim bile.. neler var neler ya.. din kültürü hocasını okula alıyorlar sonra müdr yrdmcısı sonra müdür sonra başka bir kuruma memur yada her ne görev veriliyorsa ona geçiyor ee noldu din kültürü öğretmeni açığı var.geri öğretmen al.o da bu aynı yollardan geçsin vb vb vb vb.... herkes ekmeğini yesin gözümüz yok ama biz de okuduk ya biz de öğretmeniz. sınıfçı yan dal diye resim dersine girer, beden eğitimine girer, rehberlik dersine girer buralara atanması gereken adamların yerini norm açıgı saçmalığıyla doldururlar, sonra atama yapılacagı zaman yine sınıf öğretmeni alırlar.yahu fazlaydı zaten oraya buraya dagıttın sınıfcıları peki niye atamada tekrar alıyosun akıl mantık işi değil bu ya.. vallahi çok dertliyim. 3 yıldır ne evlenebildik ne düzen tutturabildik. ha herşey öğretmenlik mi degil tabi ama deli gibi kpss çalışıyorken başka bişey düşünemiyo insan. ha oldu ha olacak derken yıllarımız gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…