öğretmen arkadaşlar yardım...

elf22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
10
0
ben yeni atandım.görev yerime gittim.mazeret izni aldım.29 haftalık hamileyim.memleketten 20 günlük rapor alıp ilk dönemi kapatmayı düşünüyorum.ama burada rapor alabilmek için ne gibi işlemler yapmak zorundayım?en önce kaymakamlığa gitmemmi gerekiyor?mazeret iznim süresince rahatsızlandım deyip dilekçe yazıp milli eğitimin sevk vermesini istiyorum mu demem lazım? ayrıca daha sağlık karnem yok .sağlık karnesi şartmı? daha önceden çalışmışlığım vardı 6 yıl öncesinden.artık o sağlık karnesi iptaldir herhalde.şimdiden teşekkürler...

bulunduğun yerden sevk almak zorundasın milli eğitimden.ama bulunduğun yerden sevk alabilmen için çalıştığın yerden izin kağıdın olması gerekiyor.raporunu zaten sevke yazacaklar.bunu okuluna gönderceksin onlar izne çevirecek.ama sağlık karnen olmadan hastande işlem yaptırmak zor.keşke göreve başladığında karnenide alsaydın

bende raporluyum malatyadayım.raporumu konyadan aldım.sağlık karnene gerek yok.ama atandığın okuldan şehir dışına sorunsuz çıkabilmen için izin kağıdı şart.izin kağıdınla milli eğitimden sevk alabilirsin canım..

ben görev yerimden mazeret izni aldım.kağıt elimde.1 gün acile giriş yap dediler.ertesi gün kaymakamlığa gidip iznim süresinde rahatsızlandığımdan dolayı milli eğitimden sevk alabilmem için dilekçe yaz dediler.sonra milli eğitimden sevk al dediler.onu sonra faxla okula daha sonra da posta yoluyla aslını görevyerime göndermem gerekiyormuş.karnemi almadım çünkü başlangıcımı yapıp döndüm.ve 15inde sevk ve karne kalkıyormuş sanırım almama gerek kalmaz.bir daha oraya bu halde gidemem(29 haftalık hamileyim) 2000 km yol çok geliyor da.siz nasıl bir yol izlediniz rapor konusunda?teşekkürler...

Canım, mazeret izninde hangi ilden rapor alacaksan adres olarak belirtmelisin. ıznini geçireceğin yerde, milli eğitim müdürlüklerinde il dışı sevklerle ilgilenen memurlar oluyor, onları bulursun zaten bulunduğun yerin il milli eğitimine git hemem söylerler. Oradan sevk alabilirsin.
Sevk almak çok kolayda, sağlık karnen olmadan rapor nasıl veriliyor onu bilemiyorum. Yada verilebiliyor mu? Muhtemelen acilden almam gerekir bu durumda. Acildede 20 gün rapor yazmazlar bildiğim kadarıyla. 5 gün 5 gün şeklinde birkaç kerede alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…