bir sakıncası yoksa okulun adını ve nerede olduğunu söyler misiniz
özel eğitim konusu çok önemli bir konu ama günümüzde önüne gelen okul açıyor ve bazı kurumlar gerçekten ilgisiz olabiliyor
tabiiki bedeva her şey devlet öğrencisi için para ödüyor kuruma çünkü bazıları ne kadar çok öğrenci o kadar iyi diyor
işini hakkıyla yapanları bulmak önemli savsaklayan çok
evet ciddi paralar veriliyor bu kurumlara
bazı illerde soruşturmalar filan oldu raporlarla ilgili filan
evet öğrenci arıyorlar tek tek çünkü her öğrenci için para alıyorlar o yüzden iyi araştırın
Ha hepsi aynı mı tabi hayır işini hakkıyla yapanların hakkını yememek lazım adı üzerinde özel çocuklar hepsi ve güzel bir eğitim almaları gerekiyor
size şunu söyleyeyim para için normal çocuklara bile rapor çıkartıyorlar galiba soruşturmalar da bundan oldu
Eltinizin çocuğunu böylesine sahiplenmeniz ve onunla ilgilenmeniz çok hoşuma gitti.
Bu forumda genellikle düşman elti hikayelerine alıştığımızdan olsa gerek..
Duyarlılığınız için tebrikler
sizinle daha öncede başka bir konuda yazışmıştık sanırım,eski nickim FİRDOS hatılarsınız belki.özel eğitim veren bir devlet okulunda psikolojik danışmanım.yeğeninizin zeka seviyesi tanılaması hafifti sanıırm,o yüzden normal bir anaokuluna devam etmesi uygun görülmüştü.akranlarıyla iletişime geçsin,sosyalleşsin diye tercih edilmişti diye hatırlıyorum doğru mu?uyum gösterememiş olması çok normal,hem yaşı küçük hem de özel bir çocuk o.uyum süreci biraz uzun sürebilir,sabır gerektirebilir.ama lütfen anasınıfından almayın ve devam etsin.şu anda zorluyor belki ama ileride faydasını göreceksiniz.diğer bahsettiğiniz özel eğitim okulu kişilerin açtığı rehabilitasyon kurumu mu acaba?eğer öyleyse lütfen çok dikkatli olun,işini iyi yapanlar kadar para tuzağı olanlarda var.çünkü öğrenci başına belli bir miktar para alıyorlar devletten.
yeğeninizin anaokuluna gitmek istemeyişi kafama takıldı,neden acaba?niye bu kadar tepkili oraya karşı?öğretmeniyle ya da arkadaşlarıyla ilgli bir sıkıntısı mı var?RAM eğer kaynaştırma raporu verdiyse anaokuluna gitmek zorunda,alamazsınız diye biliyorum.ama emin değilim tabii.bahsettiğinizi diğer okul çok kapsamlı bir kuruma benziyor.basit bir rehabilitasyon merkezi değil anlaşılan.gezdikten sonra buraya yazarsanız sevinirim,nasıl bir yer merak ettim.