ögrenim kredisi ???

ask-sende

aşkıtoMM
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
176
53
34
kızlar merb. öncelikle bılgısı olan veya basına gelen varsA CEVAP verırse cok sevınırm
kızlar bugun vergı daıresınden 3.395 bin borcum oldugunu ogrendım ama ben 2 yıllık okudum ve ılk sene başbakanlık (gerı odemesız)aldım daha sonra 2 ıncı dersden faln kaldım gerı odemelıye dondu ...yanı benm borcum sadece devlete bır yıl ama sızcede cok degılmı borc ...bıde ne kadardaha odemessem faız bıner

3360 olmasi gerekiyor 12* 280
2012 mezunu oldugunuzu varsayarak yaziyorum. yani bir sene icin rakam normal. ama calismiyorsaniz bunu dilekceyle bildirip odemeyi erteleyebilirsiniz. yoksa odemediginiz her gun faiz biner :-(

bir dersten kalsan bile geri ödemeliye dönüyor daha önce aldığın bursta. Son senenin ikinci döneminde kalmış olsan bile ilk yıl aldığınıda ödemek durumunda kalıyorsun yani

bir dersten kalsan bile geri ödemeliye dönüyor daha önce aldığın bursta. Son senenin ikinci döneminde kalmış olsan bile ilk yıl aldığınıda ödemek durumunda kalıyorsun yani
aaaa hadı ya 1 sınıfta ılkdonemden dolayı zaten ders kaldı

öğrenim kredisi aylık miktar arttıkça toptan imzalatılanda çoğalıyor.

aynen öyle alırken öyle söylemişlerdi banada ama tek dersten mi kaldın sen? tek ders değilde 3 der sınırlaması vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam
yok ganom minum 1.80 olması gerekıyodu ama benmkı 1.50 kusurdu artık kac tane kaldıysa bıde ben 1 ders bırakıp kpss ortaogretım olarak gırmek ıcın 2013 mezun oldum ama sızcede cok gelmemısmı yoksa normalmı bu kadar para bölümde (2 yıllık ) bu arada

ya faiz falan biniyor ya zaten dediğim gibi tek seneyi değil iki seneyide ödemek durumunda kalıyorsun ne kadar aldın bilmiyorum ama aldığın parayı hesapla bakalım bi

İnternette öğrenciye ödenen öğrenim / burs kredisi sorgulama yeri var. Orada her ay aldığın kredi tutarı yazıyor. Bir bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…