pekı nereye vrecm ?3360 olmasi gerekiyor 12* 280
2012 mezunu oldugunuzu varsayarak yaziyorum. yani bir sene icin rakam normal. ama calismiyorsaniz bunu dilekceyle bildirip odemeyi erteleyebilirsiniz. yoksa odemediginiz her gun faiz biner :-(
aaaa hadı ya 1 sınıfta ılkdonemden dolayı zaten ders kaldıbir dersten kalsan bile geri ödemeliye dönüyor daha önce aldığın bursta. Son senenin ikinci döneminde kalmış olsan bile ilk yıl aldığınıda ödemek durumunda kalıyorsun yani
aynen öyle alırken öyle söylemişlerdi banada ama tek dersten mi kaldın sen? tek ders değilde 3 der sınırlaması vardı galiba yanlış hatırlamıyorsamaaaa hadı ya 1 sınıfta ılkdonemden dolayı zaten ders kaldı
pekı nereye vrecm ?
yok ganom minum 1.80 olması gerekıyodu ama benmkı 1.50 kusurdu artık kac tane kaldıysa bıde ben 1 ders bırakıp kpss ortaogretım olarak gırmek ıcın 2013 mezun oldum ama sızcede cok gelmemısmı yoksa normalmı bu kadar para bölümde (2 yıllık ) bu aradaaynen öyle alırken öyle söylemişlerdi banada ama tek dersten mi kaldın sen? tek ders değilde 3 der sınırlaması vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam
hımmm anladım yok 2013 muzun oldumbilmiyorim canim kyknin sitesinden bak istersen. sen hangi yilda mezun okdun tahmin ettigim gibi 2012 mi. bu arda alttan 3ten fazla ders kalirsa burs kesilir ama geriye donuk bursun krediye donmez. tani ilk seneyi odemezsin
2013 mezunusun ama 2012de bitmesi gerekiyordu sanirim okulunun uzattim dedigine gore. aldigin miktari hatirla aylik 280 aliyordun o zaman 12 ay boyunca carp ikisini. bircun normal cikiyorhımmm anladım yok 2013 muzun oldum
ya faiz falan biniyor ya zaten dediğim gibi tek seneyi değil iki seneyide ödemek durumunda kalıyorsunyok ganom minum 1.80 olması gerekıyodu ama benmkı 1.50 kusurdu artık kac tane kaldıysa bıde ben 1 ders bırakıp kpss ortaogretım olarak gırmek ıcın 2013 mezun oldum ama sızcede cok gelmemısmı yoksa normalmı bu kadar para bölümde (2 yıllık ) bu arada