• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğrenim kredisi.......

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
bugün ziraate öğrenim kredimi ödemeye gittim. bankacı bana üzgünüm ama sizinki vergi dairesine aktarılmış dedi. 600-700 milyon maaşla canımı dişime taktım düzenli ödedim hep. arada da bi iki kere bir kaç gün geçikti sadece. son ödeme tarihi geçmedi şu anda ama vergi dairesine aktarmışlar. bu ne demek bilen var mı. çok sinir oldum. ben enayi gibi ödedim. ödemeyenlerinkini affettiler, yapılandırdılar. bana yine böle zorluk oldu anlamıyorum bu işi ya

bende ekim ayında ödemeye başlayacağım :59: ama vergi dairesine aktarmaları saçmalık resmen

Canım Kredi ve yurtlar kurumuna telefon aç. Olayı netleştir. Elinde geçmişte ödediğine dair inşallah banka dekontların duruyordur. Çünkü ben 2007'de ödeyip bitirmeme rağmen hala saklarım onları ne olur ne olmaz. Eğer dekontların varsa yanlışlık düzeltilir sıkma canını.

Canım Kredi ve yurtlar kurumuna telefon aç. Olayı netleştir. Elinde geçmişte ödediğine dair inşallah banka dekontların duruyordur. Çünkü ben 2007'de ödeyip bitirmeme rağmen hala saklarım onları ne olur ne olmaz. Eğer dekontların varsa yanlışlık düzeltilir sıkma canını.

var. demin aradım da yoğundu. sonra amir geldi telefonu kapattım. birazdan yine arayacağım. ama sinir oldum ya

Üzerinden 2 yıl geçen bütün kredileri vergi dairelerine aktarıyorlarmış. eşimin bir taksidi kalmıştı onu da aktarmışlar.

vergi dairesine gişeye gidip sorun size gereklı bılgıyı verıceklerdır.Bzim vergılerde 1 gün geçse daireye aktarıyorlar bır problem yok bunda

canım benim de öyle oldu yarısını ziraate sonra vergi dairesine aktarıldı die vergi dairesine ödemeye devam ettim. veraset ve harçlar vergi dairesini ara canım onlara bi söyle. dekontlarınla birlikte gidebilirsin de ayrıca. sonra kalanını ordan ödersin.

he yok mezun olduktan 2 yıl sonra ödemeye başladım evet. bir yıldır ödüyorum. son iki taksit

benimde ödemelerimi vergi dairesine aktarmışlar.son 3 taksitimi vergi dairesine yapıcam.ödemelerinizi yaptığınız sürece sorun olmaz sonuçta ödemeyi nereye yaparsanız yapın devlete yapmış oluyorsunuz.dekontlarınızı asla atmayın.ileride bir sorunla karşılaştığınızda size çok lazım olur.

Back