- 14 Kasım 2009
- 742
- 25
-
- Konu Sahibi bittersweets
öğrenim kredisi hiç kullanmadığım için bilemiyorum, mutlaka bilen arkadaşlar olacaktır. ben avatarınızı o kadar beğendim ki yazmadan geçemedimarı mayayı çok izlerdim çocukken, ne kadar naif tatlı bişeydi
Çok teşekkürler, çok kibarsınız :) Ben de çok severdim, hem çizgi filmini hem silgisini :))
Uzattığınız için olabilir mi? Ben de 6. Sınıftan sonra ödemeye başladım.6,5 da bitti de 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet uzattığım için 2014'te başladı. Sorum şu ki, lisansüstü öğrenimime devam ettiğim için erteletmek istiyorum, vaktiyle okulu uzatmış olmam buna engel olur mu? :)
Evet uzattığım için 2014'te başladı. Sorum şu ki, lisansüstü öğrenimime devam ettiğim için erteletmek istiyorum, vaktiyle okulu uzatmış olmam buna engel olur mu? :)
normal öğrenim süresi dediği için erteletmeye engel olabilir bence. ancak belki borcu yapılandırma imkanı olabilir ama kredi yurtlara gidip sorun yine de.
Eğer çalışmıyorsanda erteletme hakkın var ssk emekli sandığı vb yerlerle bir ilişkin olmadığını belgeleyip ve hala öğrenci olduğunu dilekçene ekle umarım işe yarar
Umarım vardır, dilekçemi göndereyim ben isteyenin bir yüzü kara :) Ama dediğiniz gibi sormakta fayda var tabi. Teşekkürler yorumunuz için :)
Evet mantıklı olan dediğiniz gibi bence de, yani herhangi bir şekilde sigortan yatırılmıyorsa ertelenebilir olması gerekir. Ama işte devlet kurumları genelde mantığın bayağı dışına çıkıyor :) Öğrenci belgemi dilekçeyi ekleyip göndereyim ben bir an önce de, sonra başıma bir iş gelmesin. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
Yok zaten var öyle bir hak kyk borç erteleme şartları arasında yazıyor büyük ihtimal bende yapacağım işsiz olduğumu belgeleyip bir de sen öğrencisin bunu da belirtirsen büyük ihtimalle kabul edilir. Ama borc ödeme gününün gelmemiş olması veya taksitlerin aksamadan düzenli olarak ödeniyor olması lazım