• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğrenim kredisi çoook acill :((((((

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
selamm arkadaşlar adres değişikliği olmuştu ..normal öğrenim süresinden 2 sene sonra başladığı için de netten bakmadım ama kağıt gelmiş eski adrese bi tanıdık var orda ve bana yeni söyledi.netten hemen baktım 1 ekimde başlamış 31 ekimde de ödemem var :((

erteleme için çeşitli koşullar var benim sigorta girişim felan hiç yok

ama diyo ki başlangış süresinden 1 ay önce dilekçe verin diyo

bide yazıyo ki borcunu düzenli ödeyenler verebilir dilekçe diyo ben hiçbişi anlamadımm

daha başlamadı 3 haftadan fazla var.

dilekçe versem kabul edilir mi?? ama süresi başlamış anlamadım ben bu işten lütfn bilen birisi yardım etsinn:gitme:

Borç ödeme vadesi henüz başlamayanların,

Borç taksitlerini aksatmadan ödeyenlerin,

Emekli Sandığı, SSK, BAĞ-KUR gibi sosyal güvenlik kuruluşu niteliğindeki başka kuruluşlarla (Normal öğrenim süresi bitiminden sonra) ilişkileri bulunmayanların, yazılı talepleri halinde, borç ödeme süresi, kredi alma süresinin bitiminden itibaren endeks uygulanmak suretiyle ve birer yıllık sürelerle
uzatılmaktadır.

maddeler bunlar ama benimki başlamış :S

ben de bilmiyorum.. hatta başladığını nerden öğrendiğini de bilmiyorum. benim de başlamak üzeredir herhalde, nası öğrenebilirim?

kredi ve yurtlar kurumunun sitesine girdim tc kimlik no yazdım çıkıyo..
orda başlangıç tarihi yazıyo :S

ama arkadaşım kimse ödemiyo zaten zamanında boşver diyo :S

31 Ekim de olan ilk taksittir. Biz bunları 3 aylık şeklinde ödüyoruz. Benim de 31 Ekim de başlıyor ancak 3 ayda bir ödeyeceğim için ilk ödememi 31 Aralık ta yapacağım. Bu arada vadesi geçmiş borcun her günü için 1,5 liradan fazla faiz geliyor.

teşekkürler cevabın için... benimki de gelmiş bu arada, bakınca gördüm.

Back