Öğrenciyim yardım edin :(

Gerçekten ihtiyacınız olabilir ,konunuz doğrudur da ama çalışabilirsiniz.Universitedesin canım özel ders verebilirsin , internette ilanlar var böyle benim bir çok arkadaşım bu şekilde çok güzel paralar kazandi.yikarida bir üye de yazmış burs veren kurumlar onlari sa bir arastirirsin

Bu sezon dugun sezonu. Cevreni arastir dugun salonlarinda garsonluk yapip gunluk 50 tl civari kazanabilirsin. Burs verenleri bilemiyorum.

Konu sahibi para istememis burs sormus alay edilecek eglenilecek nesi var ya? Niyet okuyucu musunuz sanki? Insanlar catacak yer ariyor.

Burger king mcdonalds gibi yerler hep öğrenci çalıştırıyor, oralara başvurabilirsiniz. Nasılsa birçok şubeleri var. Bir yandan da burs başvurularını takip edin, facebookta burs başvuruları için gruplar var onlara üye olun, haberdar olursunuz vakitlerinden.

Hanımlar,
bir sakin olun maddi yardım istemiyor ki zaten devletin ilgili yetkili mercilerinden izin almadan maddi yardım talebinde bulunmak kanunen suçtur, burs soruyor.
Varsa bildiğiniz burs verecek kurum/kuruluşlar yardımcı olursunuz.

Çok mantıklıymış bu iş hemen araştıracağım teşekkür ederim :)

hamburger pızza yemelı ıcmelı yerler varya oralara bı sor derım
dugun sezonu suan organızasyoncular boyle bıkac saatlık calısan cok arar
umarım sorununu cozebılırsın

İnsanların sıkıntısı ile alay etmek sizlere eğlence mi yaratıyor ?

Arkadaş para gönderin ibanım şu dememiş
Ayıptır , biraz hoşgörülü olun .
Dolandırıcı diye düşündüğünüz insan üye olup konu açacak yüzdeyse para da isteyecek yüzdedir.

Valla kadin dayanışması yapacağınız yerde hemen saldırmaya çalışıyorsunuz hiç mi öğrenci olmadıniz yazık çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…