- Konu Sahibi kara_melek_21
-
dün gece okadar bize cephe aldın evet konun silinmiş ama enazından böyle düşünmende güzel işi bilmem ama önce okulunu bitir hayatını kurtarmaya bak derim ben ailem kursa gitmeme izin vermez diyordun işe izin verirler mi peki?
okulunu bitir ilk önce madem bişeylerle ilgilenmek istiyosun unutmak istiyosun hobi bul kendine bi uğraşı bul hoşlanacağın hoşuna gidecek... aldığın kararın arkasında durup ayrılacaksan bir daha birleşmeyeceksen seni tebrik ediyorum.. üniversiteyi kazanınca karşına ne çocuklar çıkacak seninle yaşıt olan.. hayatını karartma oku kendi ayakların üzerinde dur.. biraz önce başka bi arkadaşın topicine yazdım senin ailen okumana izin veriyorsa maddi açıdan zorluk çekmiyorsan oku derim çünkü onun çalışması keyfi bi durum değil maddi sıkıntıları var.. sen uğraşı için istiyosun hobi edin kendine ve üniversiteyi kazanmak tek hefedin olsun..
şimdiden bulmuşsun işte uğraşı ne güzel.. takı falan tasarlayabilirsin.. doğru yoldasın.. daha çok gençsin 17 yaşında gez toz eğlen ama yanlış arkadaşlıklar kurma sakın.. sevindim düşüncelerinin değiştiğine derslerine de iyi çalış ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?