• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenciyim, part time iş arıyorum..Yardımcı olabilir misiniz ?

kara_melek_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
17
0
86
İstanbul
arkadaşlar bi konu açmıştım silindi okuyanlar bilir...evli biriyleyim benden 20 yaş büyük ayrılmak istiyorum diye yazdım....bütün gece düşünüp kararımı verdim ayrılıcam hiçbi bahanesi olamaz bunun...ama okadar kolay olmuyo malesef aklım hep onda ders çalışamıyorum 17 yaşımda lise öğrencisiyim bi arkadaş işe gir çalış demişti....ne tür bi işte çalışabilirim part time....çok çekinirim böyle şeylerde ne yapabilirim arkadaşlar....

Son düzenleme:
satış temsilcisi,stand görevlisi olabilirsin.biçok firmanın full time pozisyonlarının part time ları da var araştır bulursun
özellikle alışveriş merkezlerine bak

Son düzenleme:
ayrıca çalışıp hayatın gerçek yüzüyle karşılaşınca öğrencilik halindeki laylaylom düşünceler yerini mantığa bırakır.bence onu unutmanın yanında işe başlaman sana gerçekleri daha net gösterecek...20 yaş çok fazla hemde bir lise öğrencisi için... umarım başarırsın canım..

bence iş falan düşünme hayatını kurtarmaya bak lise öğrencisiysen hedefin üniversite olmalı üniversiteye girmeye bak

Bekarların soyumu tükendi işe gir yeni erkekler yeni çevre edin evli erkeklerdende uzak dur yaşın çok genç hayatını alt üst etme bir genç kıza uygun olmayan sıfatlar söylemelerine ortam ve fırsat yaratma "gençlik geçici aptallık kalıcı"

Bencede önce okulunu bitir... işi boşver şimdilik... önce eğitim..üzülmek istemiosanda bir an önce uzak dur o kişiden..

dün gece okadar bize cephe aldın evet konun silinmiş ama enazından böyle düşünmende güzel işi bilmem ama önce okulunu bitir hayatını kurtarmaya bak derim ben ailem kursa gitmeme izin vermez diyordun işe izin verirler mi peki?

dün gece okadar bize cephe aldın evet konun silinmiş ama enazından böyle düşünmende güzel işi bilmem ama önce okulunu bitir hayatını kurtarmaya bak derim ben ailem kursa gitmeme izin vermez diyordun işe izin verirler mi peki?

beni hala bebek olarak görüyolar ama çalış aklın başına gelsin diye düşünürler

bence calışma canım okulunu biter üniversite sınavına calış hemde çoookk çalış aklından çıkaracaksın onun inadına çalısacaksın okuyacaksın yükseleceksin bırak artık böyle şeyleri diyorsun bebek deilim die evet şimdi ki kararınla bir genç kız olduğunu herkes böylece anladı okumak daha önemli bence al kitaplarını önüne o bitti artık lay lay lom yok de basaracagım dee ben 25 yaşındayım hala sınavlara hazırlanıyorum test cözüyorum senki her seyi basta yaayabilirsin iyi bir üniversite okumak seninde hakkın ama bu hakkı ancak sen elde edebilirsin bunuda unutma
ayrıca kararın için kutlarım canım çok sevindim allah şaşırtmasın yar ve yardımcın olsun

okulunu bitir ilk önce madem bişeylerle ilgilenmek istiyosun unutmak istiyosun hobi bul kendine bi uğraşı bul hoşlanacağın hoşuna gidecek... aldığın kararın arkasında durup ayrılacaksan bir daha birleşmeyeceksen seni tebrik ediyorum.. üniversiteyi kazanınca karşına ne çocuklar çıkacak seninle yaşıt olan.. hayatını karartma oku kendi ayakların üzerinde dur.. biraz önce başka bi arkadaşın topicine yazdım senin ailen okumana izin veriyorsa maddi açıdan zorluk çekmiyorsan oku derim çünkü onun çalışması keyfi bi durum değil maddi sıkıntıları var.. sen uğraşı için istiyosun hobi edin kendine ve üniversiteyi kazanmak tek hefedin olsun..

okulunu bitir ilk önce madem bişeylerle ilgilenmek istiyosun unutmak istiyosun hobi bul kendine bi uğraşı bul hoşlanacağın hoşuna gidecek... aldığın kararın arkasında durup ayrılacaksan bir daha birleşmeyeceksen seni tebrik ediyorum.. üniversiteyi kazanınca karşına ne çocuklar çıkacak seninle yaşıt olan.. hayatını karartma oku kendi ayakların üzerinde dur.. biraz önce başka bi arkadaşın topicine yazdım senin ailen okumana izin veriyorsa maddi açıdan zorluk çekmiyorsan oku derim çünkü onun çalışması keyfi bi durum değil maddi sıkıntıları var.. sen uğraşı için istiyosun hobi edin kendine ve üniversiteyi kazanmak tek hefedin olsun..

hoşuma giden bişey yok malesef hobi derken resim elişi gibi fln diyosunuz sanırım beceremem zaten....yüzme kursuna gidicem :)) ailem izin veriyo maddi durumumda yeterli derslerime bakıyorum artık...inş sevebileceğim düzgün biriyle karşılaşırım :))

şimdiden bulmuşsun işte uğraşı ne güzel.. takı falan tasarlayabilirsin.. doğru yoldasın.. daha çok gençsin 17 yaşında gez toz eğlen ama yanlış arkadaşlıklar kurma sakın.. sevindim düşüncelerinin değiştiğine derslerine de iyi çalış ama..

şimdiden bulmuşsun işte uğraşı ne güzel.. takı falan tasarlayabilirsin.. doğru yoldasın.. daha çok gençsin 17 yaşında gez toz eğlen ama yanlış arkadaşlıklar kurma sakın.. sevindim düşüncelerinin değiştiğine derslerine de iyi çalış ama..

denicem :)) daha ne kadar yanlış arkadaşlık kurabilirim ki bundan sonra daha mantıklı ve dikkatli olucam :)) siz gördünüz mü hatırlamıyorum ama dün anlayışla yaklaşan arkadaşlar olmasaydı hakarete uğradığım için batmışım zaten diyerek aynı şekilde devam edebilirdim hepinize çok tşkler :))

calisman sart degil maddi yönde bir zorlugun yoksa yasinda da kücük ama kendini cok cesit ugraslara verebilirsin en basiti bu sitede vakit gecirmek ile baslayabilirsin ;) ,yürüyüs,kitap okuyabilirsin,taki toka yapabilirsin,arkadas edin,arkadaslarin ile vakit gecir mutlaka kiz kiza sohbet edin bol bol..yapilcak cok sey var
kolay degil tabiki ayrilmak ama imkansiz da degil sonucta senelerce evli olup bosananlar var nisanlanip evlilikden dönenler var onlar icin cok cok daha zor inan bana bunlari da düsün kendini kötü hissetinmi sana tesseli olucaktir

midyetava baktım ama göremedim öyle bi iş :((

bilmem ki çalışma isteği var içimde hem yurtdışında dil kursları var oraya gitmek istiyorum biraz param olsun istiyorum :)) spora başlicam malesef bikaç arkadaşım var onlarlada samimi diilim sosyal biri diilim...kızlarla takıldığımdada yine sevgili muhabeti :(( doğru söylüyosunuz 30 yıllık evliler boşanırken ben mi ayrilamicam sadece biraz irade lazım

aman istegin varsa kim tutar seni calis o zaman:32: cok samimi olman sart degil yasitlarin ile vakit gecirmen önemli kendi etrafindaki insanlari kendini nerede oldugunu daha rahat analiz edersin ;) hem özgüvenin artar insan icine girdikce ve ilgi alanlarin degisir..Konussunlar sende fikir edinirsin ama üzülmen cok dogal canim bu üzüntüyü yasaki yarandaki kirli kan aksin durulsun o sonra zaman gectikce kabuk baglicak zamanla üzül agla öfkelen ama icine atma zaman gectikce su anki gibi üzülmiceksin geriye baktiginda ;)

özgüven problemi yaşıyorum inşallah bu düzelicek ben değişmeye hatalarımdan dönmeye kararlıyım ama kendime çok çabuk yeniliyorum o adamla 15 gün oldu konuşmayalı inşallah dönmem gerçi bu bişey diil 3 ay konuşmadığımız oldu sonu yine belli bağımlılık resmen....geriye baktığımda iyiki devam etmemişim dicem adım gibi biliyorum ama bi yanlış yaptım sonuçta ilerde hep aldatılıcakmışım hiç mutlu olamicakmışım gibi geliyo bide öbür dünya var kimseye anlatamicağım şeyler yaşadık kendime saygımıda kaybettim....

Back