• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrencisini taciz etti şeriat mahkemesi istedi

pepperony

Nirvana
Pro Üye
9 Eylül 2013
11.964
27.472
798
Diyarbakır'daki bir kız imam hatip lisesinde Coğrafya öğretmeni olarak, evli ve 3 çocuk babası A.B. (34) hakkında, öğrencisi 16 yaşındaki öğrencisi A.D.'ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 4.5 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddia ardından Lice ilçesinde bir okula atanan A.B., şikayetini geri çekmeyen mağdurun babasına, "Bir hata işledim. Bu suçun Allah'ın şeriati doğrultusunda mahkeme edilmesi gerekir. Davayı şeriate taşımak yerine, Allah'ın yasakladığı tağut ve hükmüne havale ettin. Şeriate gidelim, cezam ölüm de olsa razıyım" mesajı çekti.

https://www.cnnturk.com/turkiye/ogrencisini-taciz-etti-seriat-mahkemesi-istedi

Cezası
1 mağdura tazminat
2 mağdura nikah
3 sosyal statünün düşmesi
4 hadım etmek
Tabi bu tecavüz suçu için
Her türlü kazançlı şerii hükümlere göre uyanık
Öğretmenlere gel akademisyeninden felsefecisine kadar:)))

657EE727-B60F-4086-A451-776D84832EB2.jpeg

Diyarbakır'daki bir kız imam hatip lisesinde Coğrafya öğretmeni olarak, evli ve 3 çocuk babası A.B. (34) hakkında, öğrencisi 16 yaşındaki öğrencisi A.D.'ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 4.5 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddia ardından Lice ilçesinde bir okula atanan A.B., şikayetini geri çekmeyen mağdurun babasına, "Bir hata işledim. Bu suçun Allah'ın şeriati doğrultusunda mahkeme edilmesi gerekir. Davayı şeriate taşımak yerine, Allah'ın yasakladığı tağut ve hükmüne havale ettin. Şeriate gidelim, cezam ölüm de olsa razıyım" mesajı çekti.

https://www.cnnturk.com/turkiye/ogrencisini-taciz-etti-seriat-mahkemesi-istedi
Of allahım

Cezası
1 mağdura tazminat
2 mağdura nikah
3 sosyal statünün düşmesi
4 hadım etmek
Tabi bu tecavüz suçu için
Her türlü kazançlı şerii hükümlere göre uyanık
Öğretmenlere gel akademisyeninden felsefecisine kadar:)))

Yalniz recm de olabilir sonu

Back