• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrencisi olanlar için

Dnz61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
173
87
103
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler diliyorum. Hepimizin evinde durdugu bu süreçten en çok etkilenenlerden biri de eğitim sistemi oldu. Eşimde bende öğretmeniz ve bu süreçte yardım isteyenlere katkımız olsun istiyoruz. Özellikle sınava girecek öğrencilerimiz ve velileri bu süreçte nasıl bir yardım isterlerdi fikir verebilecek olan var mı? Biz online özel ders yada kişinin ihtiyacına göre not hazırlayıp paylaşma gibi seyler düşündük ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum.

Veli değilim fakat 4 yıl önce evde oturarak üniversite sınavına hazırlandığım için sanırım bir fikir verebilirim ki o zamanlar motivasyona ihtiyacım oluyordu fakat öyle işi bilmeyen insanlardan değil sizin gibi eğitimci olan insanlardan motive edici cümleler duymak öğrenciye daha iyi gelecektir. Tabi ki ders notları ve online eğitimde çok güzel bir fikir ama dediğim gibi bunların yanında öğrencilerin motivasyonunu yüksek tutacak şeyler yapabilirsiniz özgüvenlerini kaybetmemeleri açısından. Eğitimci oluşunuz onların size güvenmesini de sağlar.

Back