bebeğin adını yalnız babaanne koyarmış, dağılmadık yuva bırakmıcak bu öğretmen
Çok üstüme alındım şimdi,yoksa yakarım bu gezegeni ona göre
ceylini de Jaylynn olduğu için yaasaklarsa şaşırmam.
Bir zahmetKadin kendini yasaklasa daha mabule gecerdi oysa...zihniyetine tüküreyim mi ?
Kadin kendini yasaklasa daha mabule gecerdi oysa...zihniyetine tüküreyim mi ?
Şaka gibi :) okurken öyle olmasını diledim .. çocuklarımızı okula gönderirken de rahat edemiycez belli .. gerçi ben bebekligine kadar deşiyorum nerdeyse
Çocuğum daha anaokuluna gidiyor . Bir sıkıntı yaşamadım .. yalnız ilkokulda bunlar çok yaşanıyor .napicam nasıl yapıcam bilmiyorum ..Başka fikrim var hemen edeyim
Artık şakadan çıkıyor bunlar onlara göre gerçeğe adım adım gidiyorlar maalesef...
Çocuğum daha anaokuluna gidiyor . Bir sıkıntı yaşamadım .. yalnız ilkokulda bunlar çok yaşanıyor .napicam nasıl yapıcam bilmiyorum ..
Bence mesleğe başlamadan önce birde yobazlık sınavından geçmeli bazı insanlar ..
Amin ,çok teşekkür ederim. . Okulunda kamera sistemi var ,sınıfında da .. kafamı kurcalayan birşeyler olsaydı izlemek için tereddüt etmezdim . Yalnız çok iyi bir kurum ..ilkokuldan korkuyorum ..şimdiden gideceği okulu belirledim ama öğretmeni şimdiden seçme şansım yok sanırım :)Maşallah evladınainşallah bir sıkıntı yaşamaz görüyoruz herşeyi çünkü..
Yobazlık tavan yapıyor artık bu ülkede,kafalar aynı çalışıyor..
Amin ,çok teşekkür ederim. . Okulunda kamera sistemi var ,sınıfında da .. kafamı kurcalayan birşeyler olsaydı izlemek için tereddüt etmezdim . Yalnız çok iyi bir kurum ..ilkokuldan korkuyorum ..şimdiden gideceği okulu belirledim ama öğretmeni şimdiden seçme şansım yok sanırım :)
Okul konusunda sıkıntım yok , çok övgü alan bir kurum fakat öğretmen seçmek için daha yarım dönem var :) devlet okulunda seçiliyor mu bilmiyorum ama özelde seçilebiliyor. .içim hiç rahat değil ..anaokulundan sonrası gözümde büyüyor ..bide çok narin bir kızım var ,neler olacak çok merak ediyorum ..Okul seçimi çok önemli artık,iyi ve kaliteli bir okulsa anne baba içinde rahat oluyor..
Artık öğretmen seçme durumu yok değilmi,önceden seçebiliyorduk..
Okul konusunda sıkıntım yok , çok övgü alan bir kurum fakat öğretmen seçmek için daha yarım dönem var :) devlet okulunda seçiliyor mu bilmiyorum ama özelde seçilebiliyor. .içim hiç rahat değil ..anaokulundan sonrası gözümde büyüyor ..bide çok narin bir kızım var ,neler olacak çok merak ediyorum ..
Devlet okulu hakkinda benim de bilgim yok ..Devlet okulları nasıl şimdi hiç bilmiyorum,önceden yıllar önce bile seçilebiliyordu..
Özelde şans daha çok herhalde,şimdiden kolay gelsin zor yıllar bekliyor olacak..
Devlet okulu hakkinda benim de bilgim yok ..
Çok teşekkür ederim ..
Teşekkürler :)Rica ederim şimdiden kolay gelsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?