• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğrencilerim aşk-meşk peşinde YARDIM!

matarzu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
133
2
316
Trabzon
ilköğretimde matematik öğretmeniyim,hemen hemen her sınıfta çocukların ilğisi dagılmış konumda,dersle ilgilenmek yerine birbirine aşık olup duruyorlar.en çalışkan olan bile türlü entirikalar ceviriyor.velilerin ise çocukları üzerinde pek yaptırım gücü yok.ne yapabilirim,çocuklarla nasıl konuşmalıyım.ne konuşmalıyım.velilere ne demeliyim.fikirlerinizi bekliyorum.

Valla bu durumu anormal karşılamamak gerekir aslında...Hatta bi öğretmen arkadaşım sınıfında çocuklar birbiriyle bakışıyo falan diye birbirini sevenleri yanyana oturttu çıtları çıkıp konuşmadı...veli konusuna gelirse açık sözlü olunması gerektiği konumundayım...he olayı fazla abartan öğrenciler olursa valla yalan değil çağırıp bu konudaki özgüvenlerini bir güzel kırıyorum sözlerimle.. çünkü kendilerini birşey sanıyolar...okulun en güzel kızı en yakışıklı erkeği havalarında falan..bi güzel söndürüyorum o havalarını ayakları yere basmaya başlıyor...

ben de öğretmenim,her mart ayı itibariyle yaşıyoruz bu durumları ve havalar daha da ısındıkça daha da azıtıyorlar maalesef,en calışkanından tut tembeline kadar,biz şöyle yapıyoruz,kızları topluyoruz bir sınıfa rehberlik hocası ile birlikte konusuyoruz,erkeklerle de ayrı konusuluyor,hem bunlar olacak yani insan doğası sonuçta,bizim en fazla yapabileceimiz daha da ileri gitmemeleri,bu gibi konuların derslerini aksatacak seviyeye getirmemeleri,ve sürekli uzaktan gözlem altında tutmak öğrencileri...sana kolay gelsin cnm

bu aşk meşk olayı heryerde var ne yazıkki,özellikle bahar mevsiminin gelmesiyle öğrencileri zapdetmek daha da imkansız hale geldi,öğretmenlerine aşık olanlara ne demeli :(

hocam yaşları gereği öyle.. maalesef medya da bunu körüklüyor..
hepsi aşık olmaya aşık olmuşlar resmen..
sırf çıkmış olmak için birbiriyle sevgili oluyorlar..

Back