- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 29
-
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
Birsey daha eklemek istiyorum. Türkiye'de cogu insan kendi meslegini yapmiyor. Allah bilir bu adamin asil meslegi ne?
Durum böyle olunca, insanlar yaptigi islerde de basarisiz ve bilincsiz oluyorlar, videoda görüldügü üzere.
Mühendisleri de öğretmen yaptılar yeri geldi , lakin bu kesinlikle normal değil. İsterse doktor olsun isterse memur isterse teknisyen kimse kimsenin çocuğunun kafasından aşağı para saçmamalı o ne ayol dansöz gibi
Bugün aynı içerikli açılan üçüncü konu bu.
diger konuya da bunu yazdim duyarlılığınız güzel de keşke mudur öğrencinin kafasıyla tahtayi silerken ya da kaymakam esi olan bir öğretmen öğrencisinin ellerini kıpkirmizi yaparken ya da bir kadın mudur yardımcısı kız öğrencilere ağır hakaretler ederken de bu duyarlılıklari okuyabilseydik. Onların yanında para saçma çok masum kalıyor çünkü.
ayrica lütfen acaba gerçekten öğretmen mi kim bilir ne mezunu diye düşünmeyin ben de öğretmenim ve evet öğretmenlik mezunu olup dayak atan tacizde bulunan haksızlık yapan çok meslektaşımiz var. maalesef.
msjiimdan bu sonucu çıkardığın için Tebrikler. Yalnız cocuklarimi konuya alet etmez isen sevinirim.ben doğru bulduğumu belirtmedim. yazişmak yersiz olacak iyi geceler.Para saçma olarak arattım bu konuda herhangi bir içerik çıkmadı açıkçası, açılan her konuya girip bakmıyorum. Gördüm haberi , paylaşmak istedim. Dilerseniz siz de aratabilirsiniz para saçma olarak herhangi bir içerik göremiyorsunuz bu konuyla ilgili. Mesajınıza istinaden yazıyorum , bu konuyu dert edeceğinize şu şu konuları dert edip buraya yazsaydınız demişsiniz. Lakin sizin açtığınız konulara bakınca da görüyorum ki aileniz ve bebekleriniz hakkında yazmışsınız. Yani neden bu bu konularda yazmadınız diyorsunuz da siz de yazmamışsınız. Benim foruma üyelik tarihim oldukça yeni gördüğünüz üzre. bahsettiğiniz durumlar gerçekleştiğinde görseydim bugünkü gibi aratıp açardım. Bence yanlışın büyüğü küçüğü olmaz. Bir şey yanlışsa yanlıştır. Öğrencisinin kafasıyla tahta silen müdür de haksızdır , öğrencisinin kafasından para saçan müdür de haksızdır. bunun az yanlışı çok yanlışı olamaz. aman canım döveceğine para saçsın ne var değil durum. parayla ödüllendirmek istiyorsa bir zarfın içinde verir tebrik eder yapılması gereken budur. Böyle dansöz gibi sizin çocuğunuza para saçsalar siz sorun etmeyecek olabilirsiniz. Ben ediyorum ve bunu söylemek istedim.
msjiimdan bu sonucu çıkardığın için Tebrikler. Yalnız cocuklarimi konuya alet etmez isen sevinirim.ben doğru bulduğumu belirtmedim. yazişmak yersiz olacak iyi geceler.