- 26 Mart 2023
- 262
- -14
-
- Konu Sahibi yenibirsayfa00
Ben bundan bir 13 yıl once üniversite yurdunda kalırken aynı sizin durumunuzda bir ablamiz kalıyordu. Eğer bir şeyler degismediyse sormadan bilemezsiniz. Ancak o abla uyum konusunda sorun yasiyordu öğrenciler ile kalınca.Kızlar selam öğrenci değilim. Çalışanım. Yurtta kalabilir miyim? Bilginiz var mıdır? İstanbulda öneriniz olur mu? Çok teşekkürler
Tek kişilik oda gibi düşünmüştüm de kyk yurdu olmaz ama özel yurtlar açısından düşündümBen bundan bir 13 yıl once üniversite yurdunda kalırken aynı sizin durumunuzda bir ablamiz kalıyordu. Eğer bir şeyler degismediyse sormadan bilemezsiniz. Ancak o abla uyum konusunda sorun yasiyordu öğrenciler ile kalınca.
KYK zaten olmaz da özel yurtlar belki olur.Tek kişilik oda gibi düşünmüştüm de kyk yurdu olmaz ama özel yurtlar açısından düşündüm
Ben kalmıstım apartta , tek oda kiralamıştım iyiydi. İki ay kaldım işim o kadardı o şehirdem hatta bir kez iki günlük kalmıştım. Otel yerine orada kaldım. Öyle gerekmiştiKızlar selam öğrenci değilim. Çalışanım. Yurtta kalabilir miyim? Bilginiz var mıdır? İstanbulda öneriniz olur mu? Çok teşekkürler
İnternetten bulup aramıştımBen kalmıstım apartta , tek oda kiralamıştım iyiydi. İki ay kaldım işim o kadardı o şehirdem hatta bir kez iki günlük kalmıştım. Otel yerine orada kaldım. Öyle gerekmişti
İstanbulda mı acaba? Bana da aynen dediğiniz gibi tek kişilik oda. Ocak,şubat,Mart için gerekiyorBen kalmıstım apartta , tek oda kiralamıştım iyiydi. İki ay kaldım işim o kadardı o şehirdem hatta bir kez iki günlük kalmıştım. Otel yerine orada kaldım. Öyle gerekmişti
Ankara'da idi benim. Gideceğiniz semtin adını yazın googla . Rezitanslar yurtlar vs aratın. Telefonla arayın yer var mı ücret nasıl vs. Gidince de gözünüzle bakın içinize sinerse kalırsınız.İstanbulda mı acaba? Bana da aynen dediğiniz gibi tek kişilik oda. Ocak,şubat,Mart için gerekiyor
Apart dediğiniz paylaşımlı ev, oda vs şeklinde mi acaba?yurtlarda mümkün, benim yurdumda vardi böyle atanip gelen memurlar. ev tutana kadar yurtta kalırlardi. muhtemelen kalirsiniz ama apart da bakabilirsiniz .apartlarda kaliyor genelde insanlar
Evet ben kaldım ilk çalışmaya başladığımda yurt öğrenci apartı gibi yerlerde kalınıyor ama aynı öğrenci gibi sözleşme imzalıyorsunuz bizde senet vardıKızlar selam öğrenci değilim. Çalışanım. Yurtta kalabilir miyim? Bilginiz var mıdır? İstanbulda öneriniz olur mu? Çok teşekkürler
apart dedigim icinde mini mutfak ve banyo bulunan kucuk daireler. paylasimli da vardir elbet tek kalan da.Apart dediğiniz paylaşımlı ev, oda vs şeklinde mi acaba?
Aaa ben sadece Ocak şubat mart için kalmayı düşünüyordum daEvet ben kaldım ilk çalışmaya başladığımda yurt öğrenci apartı gibi yerlerde kalınıyor ama aynı öğrenci gibi sözleşme imzalıyorsunuz bizde senet vardı
Aradığın zaman kaç ay kalacağını söyle ona göre kabul ediyorlar mı sorAaa ben sadece Ocak şubat mart için kalmayı düşünüyordum da