öğrenci kimlik kartımı çıkarmaya ve almaya giderken yanımda ne götürmeliyim

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
ben aöf büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum engelliyim dikey geçiş yaptım aöf uluslarası ilişkiler 3e öğrenci kimlik kartımı çıkartmaya almaya giderken yanımda neler götürmeliyim arkadaşlar

öğrenci belgesi kimlik bir fotoğraf istersen parayı bankaya yatır istersen orada ver

tşk cnm olsun genede cvp verdiğin için enazından biri konuma cvp verdi

şebboycum konunu yeni gördüm yoksa ben çoktan yazardım cevap üzülme...
götürmen gereken sadece ufak bir kağıt vardı kayıt yaptırırken vermişlerdir, onu götürmen yeterli...
ekstra bişeye gerek yok...o kağıdı tam söyleyemedim başlığında ne yazdığını pek hatırlayamadım ama şöyle söyliyim, ufak bir kağıt ve üzerinde senin resmin var..internetten çıkmış bir kağıt..umarım anlatabilmişimdir...

cnm o kağıdı aöf benden aldıya bende sadece başvuru kayıt bilgileri kağıdı var kimlik bilgilerim okuduğum bölüm vs yazıyor annemi gönderdim sadece nüfüs cüzdanımı istemiş bakmış daha gelmedi demiş öğrenci kimlik kartı göndermiş annemi sınavın son haftası gelin demiş

Dikey geçiş kimlikleri 24 aralıkta çıkacakmış pazartesi bir sorun. Bir de daha önce söylenmiş o kağıtla almak gerekiyor kimliği onu neden aldılar sizden anlamadım. :44:

sebboycum sen dikey geçiş olduğun için sanırım ondan gecikti seninki...biz önlisans olunca bizimkiler çoktan basıldı kimlikler...
bekle bakalım son hafta gider alırsın...

Sebboyy ; bende henüz almadım , geçen hafta çıkmamıştı , telefonda sorduğumda sadece kimlik bilgilerinin olduğu resimli kağıt yeterli dediler.

gecen hafta gıttım gelmemıs bugun gıttım gelmemıs sınav haftası gelcekmıs
o yoksa sınava gıremzsın dedı memur
benım sucum ne bunda pekı dedım
bu sene rekor katılım var yetıstıremıyorlar dedı ıyıde banane yanı
boyle sacmalık gormedım bu zamana kadar

Sebboycum ; bugün aldım kimliğimi.
Daha doğrusu eşim aldı.Hem kimliğimi hemde başvuru sırasında elimizde olan resimli kimlik belgeleri kağıdı vardı ya , onu istemişler.
Artık kimlikliyim nihayet.

Sebboycum ; bugün aldım kimliğimi.
Daha doğrusu eşim aldı.Hem kimliğimi hemde başvuru sırasında elimizde olan resimli kimlik belgeleri kağıdı vardı ya , onu istemişler.
Artık kimlikliyim nihayet.

canım içimizde ilk alan sensin heralde kimliği :) şöyle dosta düşmana karşı yaz bakayım neler var üzerinde :)
eee nede olsa aöf bukadar süründürdü bizi ihmal etti....onlara inat şöyle kasıla kasıla yazsaydın keşke :))

Şık bir tasarım

Ama ben başvuru sırasında 4 adet resim istemişlerdi ya;sonra almamışlardı bizden hani.O kullanılacak sanıyordum kimlikte tabii o zamanlar.
Ama pc ye yüklediğim fena bir resim var kimliğimde...

aaaa o verdiğimiz resimleri kullanmamışlar mı çok saçma yaa ben pc den dandirik bi resim yüklemiştim iğrenç bieydi :) şimdi o muhteşem şık tasarıım olan kimliğin üzerinde dandik resmim mi olacak tühh :))

Evet aynen ; o güzelim kimlik kartlarımızda o dandik pc'den çekilen resimlerimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…