Öğrenci evleri denetimi!

missblue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
2.971
495
0
İstanbul
'Kız ve erkek öğrenciler aynı evde kalıyor, denetleyeceğiz' dediği iddia edilen Erdoğan, haberleri teyit eden mesajlar verirken 'tamamen asparagas' diyen Bülent Arınç'ı yalanladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zaman gazetesinde kendisine atfen verilen “Kız ve erkek öğrenciler aynı evde kalıyor, denetleyeceğiz” sözlerindeki mesajı doğrularken Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ı yalanladı. Erdoğan, AKP’nin grup toplantısındaki konuşmasında “Konuştuğumu inkar etme anlayışına sahip değilim” dedi ve “Kız ve erkeklerin yurtlarda birlikte kalmasına müsaade etmeyeceklerini” söyledi. Konuşmasının devamında “Kız ve erkeklerin birlikte kaldığı evlere dair istihbari bilgiler geldiğini ve valiliklerin müdahale ettiğini” belirten Erdoğan, “Buralarda nelerin olduğu belli değil. Karmakarışık her şey olabiliyor. Sonra anneler babalar feryat ediyor. (&#8230 Bu ülkede annelerin, babaların kahir ekseriyetinin bu işlere asla müsaade etmeyeceğini bilen insanım. Nerede nasıl seslerin yükseldiğini bilen insanım. Bu işte biz kararlı adım atmaya mecburuz” ifadesini kullandı. Bülent Arınç ise ilgili haber için dün yaptığı açıklamada “Düpedüz asparagas bir haberdir. Bizim böyle bir yetkimiz yok, böyle bir düşüncemiz de yok. Sayın Başbakan'ın buna benzer bir ifadesi de kesinikle söz konusu değil” demişti.

http://t24.com.tr/haber/erdogan-kiz-erkek-evleri-denetimi-konusunda-bulent-arinci-yalanladi/243343

Evet arkadaşlar yeni gündemimiz de budur. Tüm "sorunlar çözülmüşken" sıra "özel mülke" geldi. Sizler ne düşünüyosunuz "saygı" çerçevesinde fikirlerimiz neler

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim fikrimce çok iyi olur denetlensin
öğrenci evleri ile ilgilii neler duyuyoruz

Yalnız öğrenci evleri derken muhabirin "özel mülk olan devletten bağımsız kiralananları da mı?" sorusuna "evet" yanıtını verdi.
Yani sizin annenizin babanızın haberi var ama denetime maruz kalıyosunuz 18 yaşını geçtiğiniz halde...
Özel hayata dair her şey ihlal olmuş oluyor.

Biraz önce başka bir başlığa da yazdım..

Benim çocuklarımı ona emanet ettiğimi kim söylemiş!!1
O kim ki benim bin bir emekle yetiştirip büyüttüğüm çocuklarım üzerinde hak iddia edebiliyor!!! Onları doğuran büyüten kişi olarak "namuslarına" benim bile "sahip çıkma" hakkım yokken ona ne oluyor!!!

O önce yaklaşan şu kış günlerinde sokaklarda aç susuz dolaşan çocukların hali ne olacak onunla ilgilensin. Bir zahmet valilerini bunun için göreve davet etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…