How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

öğrenci evi için 2.el eşya arıyorum!!

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
arkadaşlar merhaba,öğrenci evim için eşya arıyorum her şeye ihtiyacım var bir çöpüm bile yok :( İstanbulda heryerden elden teslim alabilirim kullanmadığınız eşyalar varsa bana yardımcı olabilir misiniz??

arkadaşlar merhaba,öğrenci evim için eşya arıyorum her şeye ihtiyacım var bir çöpüm bile yok :( İstanbulda heryerden elden teslim alabilirim kullanmadığınız eşyalar varsa bana yardımcı olabilir misiniz??

Hali var bende iki adet cok uyguna vericem shaggy bebegim allerji oldugu icin evden cikarmak istiyorum

Özel msjını bakar mısın? :34:

ben anadolu yakasında oturuyrm tv ve alt dolaplı ünitesi var.ikisi 150 tl dusunursen foto kyrm

Merhaba.Öğrenci evi için eElimde 2.el eşya olarak şunlar mevcut...

bir adet rowenta marka elektrik süpürgesi
bir adet ufo elektrikli ısıtıcı
bir adet ihlas marka ufak ısıtıcı
bir adet shagy tarz halı
bir adet tekerlekli yemek masası 4 taburesi
bir adet çift kişilik yatak
bir adet tekerlekli siyah renkli deri döner sandalye
bir adet ince uzun kitaplık
üç adet açık kahverengi raf
bulunmaktadır.

Bunlar arasından ihtiyacınız olan var ise fiyat verebilirim.
İstanbul içi elden teslim edebilirim .

cnm benim bi tanidigimda da açik gri surgulu kapili gardolap sifonyer yatagiyla birlikte karyola var.çok ucuza vercek 200 lira falan..8 sene kullanmislar

cnm bnde kumtel ısıtıcı var çok temız kullanıldı uygun fıyata bırakırım eger ilgilenırsen...

Vestel 72 ekran televizyon ve önü camlı mobilya dolaplı tv sehpasını 150 tl.ya elden teslim alabilirsiniz düşünürseniz çeşitli büyüklükllerde Saray marka halılar, perde, güneşlik yastık vs gibi ev eşyaları da mevcut...

istanbuldayım işinize yarayabilecek pek çok seyimiz var, ücretsiz verebileceklerim de var

resim yüklücem bir iki saate

Back