- Konu Sahibi hasekisultan
-
ellerine sağlık
çok güzel olmuş
internette hep görüyorum keçeden süsleri
çook güzel. Allahım kısmetiyle bereketiyle Güzelikleriyle getirmeyi nsip etsin düyaya..Çok begendim odasına ciclerinide Sağlıkla yatmayı oturmayı oynamayı nasip eder allahım inşallah.
:) Oyyy çok güzel olmuş herseyyy...
Ellerine saglık, şimdiden hayırlı olsun inşallah
Benimde salı-Çarşamba doğumum var ama hala lohusa tacı, ayarlayamadim,
Pazartesi yaptırayım bende hemen yoksa kalacak
çok güzeller nasıl yaptın bende merak ettim. bende yapmak istiyorum böyle değişik şeyler.
:) teşekkür ederim canım, Allah sanada hayırlısıyla güzel doğumlar nasip eder
İnşallah, benim sorunum ben Almanya'da yasıyorum, ve burda öyle birşey yok nerdeyse.
Pazartesi kumaş alayimda bir Türk terzisine vereyim bana kurdaleli bir sac bandı diksin.
Türkiye'de ne güzel seyler var buralarda hiç yok pek öyle güzel seyler.
Benimde hastahane icin aldigim pijamslarimin pembe ve lila, o yüzden Gül kurusu veya toz pembe
Düşünmüştüm ama annemde kırmızı yaptir diyor,
Hangisi daha iyi olur ki sence?
Birde senin fikrini alırsam iyi olur benim icin, çünkü burda sadece annemin fikrini alabiliyorum.
Canım bence pijama takımlarına uygun renkleri tercih et çünkü bütünlük acısından daha hoş gözüküyor hatta ben mavili ve kırmızı terliklerde aldım uyumlu olsun diye yani artık öle yapıyorlar ama tercih yine senin kırmızı tacda geleneksel oluyor o da hoş yani
degilmi, bende öyle düsünmüstüm cünki, daha cok pembe ve gül kurusuna kacan renkte...
kirmizi geleneksel oluyor daha iyi diyor annemde ama, bütünlük acisindan seninde dedigin gibi daha hos gözüküyor galiba, bende öyle düsünüyorum
umarim alip yetistirebilirsem, resmini ceker eklerim insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?