Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oğluşumun odasına yaptığım rengarenk süslemeler...

hasekisultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
179
11
118
Balıkesir
merhaba arkadaşlar, benim oğluşum henüz anne karnında dünyaya gelmek için gün sayarken bende onu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum. Bu bekleyiş sırasında bende boş durmadım ve keçeden oğluşumun odası için birkaç süsleme yaptım, umarım beğenirsiniz. yorumlarınızı esirgemeyin lütfen...
gemili olan kapı süsümüz.
arılı yastık altın yastığımız belki ona birkaç ekleme daha yapabilirim
küçük yastıklardan yaptığım isimliğimiz henüz onlarıda birleştimedim.
lohusa tacım ve son olarak etaminden işlediğim tablomuz...

Eklentiler

• $IMG_0037.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_0038.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 71
  • $IMG_0040.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG_0042.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_0043.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 70
  • $IMG_0044.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 86
  • $IMG_0046.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_0047.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 58
çook güzel. Allahım kısmetiyle bereketiyle Güzelikleriyle getirmeyi nsip etsin düyaya.. Çok begendim odasına ciclerinide Sağlıkla yatmayı oturmayı oynamayı nasip eder allahım inşallah.

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar... Sağlıcakla kucağınıza alırsınız oğlunuzu inşallah...

:) Oyyy çok güzel olmuş herseyyy...
Ellerine saglık, şimdiden hayırlı olsun inşallah
Benimde salı-Çarşamba doğumum var ama hala lohusa tacı, ayarlayamadim,
Pazartesi yaptırayım bende hemen yoksa kalacak

Aslında lohusa tacları olarak kırmızı olanlarda var hazırda ben bir tane mavili birde kırmızı lohusa pijama takımı aldım bu tacı mavilide kullanıcagim birde diğer takım için kırmızı alıcım insaallah hayırlı doğumlar diliyorum sana canım bebeğine de mutlu uzun bir ömür

Çok güzel olmuşlar çok beğendim :) Umarım çocuğunuzla mutlu günler geçirirsiniz. Ayrıca çocuğunuz için düşündüğünüz isim çok güzel

çok güzeller nasıl yaptın bende merak ettim. bende yapmak istiyorum böyle değişik şeyler.

İnternetten keçe sipariş ettim farklı renklerde 20\50 cmlik sonra onları sekillere gor kestim icini elyafla doldurup diktim yapistirmalari da silikon tabancasiyla yaptım çok zevkliydi yapmak bende önce yapamam sandim ama uğraşına oluyormuş walla darısı sole güzel bir oda takımı almak

:) teşekkür ederim canım, Allah sanada hayırlısıyla güzel doğumlar nasip eder
İnşallah, benim sorunum ben Almanya'da yasıyorum, ve burda öyle birşey yok nerdeyse.
Pazartesi kumaş alayimda bir Türk terzisine vereyim bana kurdaleli bir sac bandı diksin.
Türkiye'de ne güzel seyler var buralarda hiç yok pek öyle güzel seyler.
Benimde hastahane icin aldigim pijamslarimin pembe ve lila, o yüzden Gül kurusu veya toz pembe
Düşünmüştüm ama annemde kırmızı yaptir diyor,
Hangisi daha iyi olur ki sence?
Birde senin fikrini alırsam iyi olur benim icin, çünkü burda sadece annemin fikrini alabiliyorum.

Canım bence pijama takımlarına uygun renkleri tercih et çünkü bütünlük acısından daha hoş gözüküyor hatta ben mavili ve kırmızı terliklerde aldım uyumlu olsun diye yani artık öle yapıyorlar ama tercih yine senin kırmızı tacda geleneksel oluyor o da hoş yani

degilmi, bende öyle düsünmüstüm cünki, daha cok pembe ve gül kurusuna kacan renkte...
kirmizi geleneksel oluyor daha iyi diyor annemde ama, bütünlük acisindan seninde dedigin gibi daha hos gözüküyor galiba, bende öyle düsünüyorum

umarim alip yetistirebilirsem, resmini ceker eklerim insallah :)

inşaallah canım ekle resmini bende göreyim ama herşeyden önemlisi sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alman gerisi teferrüat :)))

çok güzel olmuş ellerine sağlık. batuhan çok şanslı bir bebek olacak. ben de kızıma oyun halısı yaptım. şu linkten bakabilirsin. http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ima-oyun-halisi-yaptim-sizce-nasil-olmus.html
böyle bir şey yapmanı da tavsiye ederim.

ben doğumda lohusa tacı takmadım şimdi gördükçe keşke taksaymışım diyorum artık bir dahaki sefere inşallah. ben de kendim yapacağım nasip olursa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…