Arabanin fiyati 400 den 600 kadar cikiyo normalde bende indirimden almistim en son 150 ye inebolirim
araba satıldımııı
Arabanin fiyati 400 den 600 kadar cikiyo normalde bende indirimden almistim en son 150 ye inebolirim
arabanın markası neydi canım bi de fotodakilerin hepsi dahil di mi
130-022 Wollex Florida Flamingo Cıty Lıfe Bebek Arabası (Mavi)
Wollex florida bebek arabası bebeğinizle dışarıya çıkıp rahat gezebilmeniz için güven ve konfor sağlayacak, bir çok fonksiyona sahip olarak dizayn edilmiştir.
Özellikleri;
Çift yönlü kullanıma uygundur
Etrafında dönebilen sürücü bardak bölümü mevcuttur
4 kademede ayarlanılan tam yatabilen sırt dayanağına sahiptir
Tüm tekerleklere farklı fren sistemi uygulanmaktadır
Anakucağı bölümü tamamen çıkartılailir, arabadan bağımsız kulanılabilir
Çok amaçlı geniş alış veriş sepetine sahiptir
Katlandığında dik ve desteksiz ayakta durabilmektedir
Canim burdaki sitede 598 tl diyo 300 de var 350 de fiyatlari degisiyo arastirabilirsin yurutec hediyemdir kabul edersen tabi begenirsen
beğendim aslında ama kargoyla birlikte nerdeyse 200 olacak arada pek fark kalmayacak canım ya:44:
Canim nerde oturuyosun istanbul icimi arabam cok konforlu gercekten surerken kaymak gibi gwnis uyurken rahat ama bwnim sipam sevmedi simdi yasina giriyo haklisin kaegoyla ayni gibi ama en dusugu 300 tl sifiri ve benim yurutecimde var 3 ay bindi binmedi yuruyince 9 ayinda kaldirdim sadece ilk geldiginde direksiyon ve telini kopardi istanbul icindeysen elden verilebilir belki
Canim nerde oturuyosun istanbul icimi arabam cok konforlu gercekten surerken kaymak gibi gwnis uyurken rahat ama bwnim sipam sevmedi simdi yasina giriyo haklisin kaegoyla ayni gibi ama en dusugu 300 tl sifiri ve benim yurutecimde var 3 ay bindi binmedi yuruyince 9 ayinda kaldirdim sadece ilk geldiginde direksiyon ve telini kopardi istanbul icindeysen elden verilebilir belki
istanbulda an adolu yakası mı avrupa mı tanıdıklar varda
Merhabalar bebek arabasının birde toplanmış halini resim çekip koyabilirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?