Bebek İkinci El oğluşumun küçülmüşleri ve yürüteç hediyeli ebbek arabası:)

arabamız ilk 6 ay kullandık ama site içi ve 2-3 kez lcw gittik onun dışında evde bekliyo oğlum büyüdü baston alıcam 1 yaşına giricek bu aarada bana baston araba öerebilceğiniz siteleri bekliyorumyürütceimiz 2.5 3 ay kullandık sadece önündeki direksiytonu ve telini kırdı oğlum onun pahalı birşey değil 40 tl almıştık ama artık bize lazım değil o yüzden arabaya talip olanlar eğerki sterlerse hediyemizdir bakarsınız beğnirseniz zaten fazla binemiyolar bebekler bilirsiniz yani sizin güzel gönlünüz bilir almak isterseniz

Bu arada bir kac resim ters olmus kusuruma bakmayin simdi gordum

Arabamizin fiyati 170 tl pazarlik fiyati var ana kucagi 20 tl canta 5 tl bahcivan 5 tl takim alt ust olan 5 tl tulumlar 5 tl o mavili beyazli olani giydiedim hic firsat olmadidiger tulum 4 tl atletler 3 tl o alt olanlar 2 tl lcw dan aldik ama yikandikca tiftiklendi hafiften leke falan yok sadece hafif tiftiklenme var badilwrde yesil olan azizbebedeb digeri normal 3 tl yurutec hediyem olur arabayi almak isteyene hediyemdir

Arabanin fiyati 400 den 600 kadar cikiyo normalde bende indirimden almistim en son 150 ye inebolirim

130-022 Wollex Florida Flamingo Cıty Lıfe Bebek Arabası (Mavi)

Wollex florida bebek arabası bebeğinizle dışarıya çıkıp rahat gezebilmeniz için güven ve konfor sağlayacak, bir çok fonksiyona sahip olarak dizayn edilmiştir.

Özellikleri;
Çift yönlü kullanıma uygundur
Etrafında dönebilen sürücü bardak bölümü mevcuttur
4 kademede ayarlanılan tam yatabilen sırt dayanağına sahiptir
Tüm tekerleklere farklı fren sistemi uygulanmaktadır
Anakucağı bölümü tamamen çıkartılailir, arabadan bağımsız kulanılabilir
Çok amaçlı geniş alış veriş sepetine sahiptir
Katlandığında dik ve desteksiz ayakta durabilmektedir

Canim burdaki sitede 598 tl diyo 300 de var 350 de fiyatlari degisiyo arastirabilirsin yurutec hediyemdir kabul edersen tabi begenirsen

beğendim aslında ama kargoyla birlikte nerdeyse 200 olacak arada pek fark kalmayacak canım ya:44:

beğendim aslında ama kargoyla birlikte nerdeyse 200 olacak arada pek fark kalmayacak canım ya:44:

Canim nerde oturuyosun istanbul icimi arabam cok konforlu gercekten surerken kaymak gibi gwnis uyurken rahat ama bwnim sipam sevmedi simdi yasina giriyo haklisin kaegoyla ayni gibi ama en dusugu 300 tl sifiri ve benim yurutecimde var 3 ay bindi binmedi yuruyince 9 ayinda kaldirdim sadece ilk geldiginde direksiyon ve telini kopardi istanbul icindeysen elden verilebilir belki

canım yürüteç kullanmayacam ben o yüzden istemeyecektim zaten arabayı gerçekten beğendim ama ben bingöldeyim (

istanbulda an adolu yakası mı avrupa mı tanıdıklar varda

Merhabalar bebek arabasının birde toplanmış halini resim çekip koyabilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…