Oğluşumun kilosu

Çok tatlısın ;)))) ama suç senin değil ben belitmemişim bebeğim doğdu şu anda 30 günlük ;) teşekkür ederim ama ilgin için. :)

Çok tatlısın ;)))) ama suç senin değil ben belitmemişim bebeğim doğdu şu anda 30 günlük ;) teşekkür ederim ama ilgin için. :)

bebek için normal olmalı çünkü bebekler ilk aylarında hızla gelişirler..internetten araştır istersen..bende büyüttüm ama aradan uzun yıllar geçti o ayları hiç hatırlamıyorum..

Normalde ayda 450. Gr alması gerekiyormuş doktor maşallah çok almış diyince bi düşündüm.... O yüzden sordum tecrübeliler yardımcı olabilir diye.....

Anne sütüyle besleniyorsa çok iyi maşallah sütün gelmiş daha ne olsun:-) mamayla beslenıyosa çok fazla verme derim.:emir_bebek:

Anne sutu ıle aldıysa normal canım
benımde oglum ılk ay bırbucuk kg almıstı
kızım ıse 1700 gr gıbı ılk aylarda oldukca hızlı buyuyorlar

Normalde ayda 450. Gr alması gerekiyormuş doktor maşallah çok almış diyince bi düşündüm.... O yüzden sordum tecrübeliler yardımcı olabilir diye.....

450 gr mı :53:
olamaz ya mümkün değil. en az 1 kilo almalı ilk aylar.
benim oğlum ilk ay 1800 gr almıştı :)))
gerçi boyu şimdide 2 yıl önden gidiyo maşallah :)))

iyi kilo aldı demek için yaklaşık ilk 6 ay, aylık 1 kilo civarı almaları gerekiyor.
hele 1.5 kilo felan aldıysa maşallah.alt sınırda ayda 500 gram...
sizinki 15 günde 1 kilo aldıysa,ayda 1.5-2 kiloya tekabül eder.
maşallah diyelim birde her yerde dile getirmeyin bunu :nazar:

Anne sütüyle besleniyor ama tüm gün istedikçe emiyor saatlik değil... Teşekkür ederim valla kocaman bir oh dedim sayenizde :)

Back