• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğluşumun dişi çıktı

• Konu Sahibi Konu Sahibi sev_al
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sev_al

Ziyaretçi
oğluşum bir kaçgündür huzursuzdu
dün gecede sabaha kadar ateşi vardı
babası elinde ıslak bezlerle oğlunun başında soğutma yapıyordu.
bir iki saat önce. bir ara dikkat ettim elimi ağzına attım elime bişe değdi.bir dişinbeni bu kadr mutlu edeceğini hiç düşünmemiştim evet kızlar oğluşum diş çıkarıyor daha yeni patlamış tam olarak ortaya çıkmamış. ama çok sevindim yaaaa......
yanlız annemler çocuklar diş çıkarttığında edik yapardı. bende hiç anlamam.
diş çıktığında hedikten başka ne yapılırki.....
paylaşımlarınızı bekliyorum

not: sadece eşimi arayıp söyledim sonra size anlatıyorum. daha kardeşlerime bile bahsetmedim. çok güzel bir duyguymuş yaaa....:roflol:

oğluşum bir kaçgündür huzursuzdu
dün gecede sabaha kadar ateşi vardı
babası elinde ıslak bezlerle oğlunun başında soğutma yapıyordu.
bir iki saat önce. bir ara dikkat ettim elimi ağzına attım elime bişe değdi.bir dişinbeni bu kadr mutlu edeceğini hiç düşünmemiştim evet kızlar oğluşum diş çıkarıyor daha yeni patlamış tam olarak ortaya çıkmamış. ama çok sevindim yaaaa......
yanlız annemler çocuklar diş çıkarttığında edik yapardı. bende hiç anlamam.
diş çıktığında hedikten başka ne yapılırki.....
paylaşımlarınızı bekliyorum

not: sadece eşimi arayıp söyledim sonra size anlatıyorum. daha kardeşlerime bile bahsetmedim. çok güzel bir duyguymuş yaaa....:roflol:

OyY Hadi gözünüzaydın anneciğisi :asigim::1hug::utangac:
Hayırlı dişler olsun (kayınvalidem böyle der :roflol::dilcikar:)
İlk sen gördüğüne göre HEDİYE ilk olarak senden...Ben görseydim ben alırdım sositososito
Kaç aylık minik prens..Öp onu bizim için maşallah.gamyoncuiremsu Şeniz

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim libyana

oğluşum 8 aralık doğumlu. bu ayın sekizinde sekiz ayına giriyor.

ölürüm ona ben. ona bir hediye değil. bin hediye feda olsun almazmıyım....:sm_cool:

oYyYyy
çok tatlı oluyorlar değil mi maşallah sanki dünya bebişlerimizin sevgisiyle dönüyor:asigim:...Kıyamam :emir_bebek: Yüreğim nasıl bi aşkla çarpıyor anlatamam gerçi yaşıyorsan sen de ANNEsin..Rabbim cenneti onların KANATLARIYLA açacak bize..bu nasıl bir NİMETTİR yaa:Saruboceq:
Ben de her çıktığımda istisnasız bebeğime diş hediyesi alıyorum:roflol: babiş de mutlaka alır AŞık kızınaa sositososito
Minik kokoş... :roflol:
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin meleklerimze :emir_bebek:
çok teşekkür ederim libyana

oğluşum 8 aralık doğumlu. bu ayın sekizinde sekiz ayına giriyor.

ölürüm ona ben. ona bir hediye değil. bin hediye feda olsun almazmıyım....:sm_cool:

G:sm_confused:özün aydın canım.:nazar: İnsallah agrısız acısız ve atessiz diger dişlerinide diziverir.
Ben cocuklara diş bugdayı falan yapmadım. Ama illede bi kutlama yapacaksan bunun icinde hedik sart değil bence.
Sevgilerimle öptüm bebişini:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm
gozun aydın
benım de yedı bucuk aylık bır kızım var o da dorduncu dısını cıkarıuyor
nasıl bır duygu oldıgunu cok ıyı bılıyorum

Gözünaydın canım.benim oğluşum 7. ayına girmek üzere ama henüz bir diş faaliyeti yok.ben de heyecanla bekliyorum.benimki biraz tembel :))

hayırlı olsun benim oğlum da 9.5 aylık 5. dişlerini çıkarıyo çok ağrılı oluyo ya

Back