Çocuk Hastalıkları oğluşumun boğazı kızarıkmış antibiyotik versemmi yardımmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dtbernat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
713
3
0
İstanbul
hafta içi oğlum ateşlenmişti dr ciğerlerinde bişi yok boğazı biraz kızarık tedbir olarak antib iyotik vermiş bende ateşlenmeyince başlamadım antibiyotik tedbir olarak verilirmi leblebi gibi antibiyotik veriyor drlar napsam ya yardım şimdi genel durumuda iyi fisfisfis

en iyisi bunu doktoruna sor..belli ki oğlunuzun ateşi boğazın da ki enfeksiyondan yükselmiş..ama şimdi ateşi yok diyorsunuz..bu arada kaç yaşında oğlunuz?antibiyotiğiniz tablet mi şurup mu?

ateşlenmediği sürece vermene gerek yok canım,bizim doktorumuz da tedbir olarak yazmıştı alın ama hemen kullanmayın demişti,elinizde bulunsun gece falan ateşlenirse tekrar getirmek zorunda kalmayın demişti. bir de kızım 1 yaşından büyüktü o zaman,ballı ılık süt ve ıhlamur içir zorlamadan boğazını rahatlatır demişti. ( doktorumuz çok zorda kalmadıkça ilaç veren bir doktor değildir )

yaptığım araştırma sonunda ilaç vermemeye karar verdim sanırım virütik bişi şimdilik takipteyim ilaç şimdiden verilirse sonra nolcak bence % 100 gerekirse verilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…