• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Oğluşumun Biyopsi sonucu belli oldu!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sev_al
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
S

sev_al

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar...
daha önce oğluşumla ilgili bir çok sıkıntımı burda sizlerle paylaştım. yeri geldi sizin gücünüz, desteğiniz bana güç verdi beni ayakta tuttu. yanlız olmadığımı hissettirdi. en önemlisi paylaşabildiğim, beni dinleyen,anlayan, tanımadığı halde üzülen, destek olmaya çalışan,herkese teşekkür etmekle başlamak istedim.
oğluşumla ilgili son gelişmeleri paylaşmak isterim. biyopsi sonucu biraz açıkcası kafamı karıştırdı. sevinsem mi üzülsem mi anlamadım.
çok şükür dr ların demesi çok önemli bişey yok hafif hepatit (sarılık) dendi. herhangi bir ilaç ve tedavi uygulanmadı. zamanla düzelebileceği. üç ayda bir kan tahlili ile bakılacağı falan söylendi. kafama takılan hepatit te bir hastalıktır neticede bunun zararı yokmu. çevrenizde varmı böyle tanıdıklarınız. paylaşımlarınızı bekliyoruz. şubat sonu tekrar götüreceğim. inş kan değerleri düşer. selamlar.......

Geçmiş olsun arkadaşım..
Doktorlar herhangi bir tedavi vermediklerine göre demek ki önemsiz birşey..Doktora sorsaydın keşke, şüphelerini, daha doğru bilgiler verirdi..

Tekrar geçmiş olsun..

merhaba arkadaşlar...
daha önce oğluşumla ilgili bir çok sıkıntımı burda sizlerle paylaştım. yeri geldi sizin gücünüz, desteğiniz bana güç verdi beni ayakta tuttu. yanlız olmadığımı hissettirdi. en önemlisi paylaşabildiğim, beni dinleyen,anlayan, tanımadığı halde üzülen, destek olmaya çalışan,herkese teşekkür etmekle başlamak istedim.
oğluşumla ilgili son gelişmeleri paylaşmak isterim. biyopsi sonucu biraz açıkcası kafamı karıştırdı. sevinsem mi üzülsem mi anlamadım.
çok şükür dr ların demesi çok önemli bişey yok hafif hepatit (sarılık) dendi. herhangi bir ilaç ve tedavi uygulanmadı. zamanla düzelebileceği. üç ayda bir kan tahlili ile bakılacağı falan söylendi. kafama takılan hepatit te bir hastalıktır neticede bunun zararı yokmu. çevrenizde varmı böyle tanıdıklarınız. paylaşımlarınızı bekliyoruz. şubat sonu tekrar götüreceğim. inş kan değerleri düşer. selamlar.......

canım geçmiş olsun

benim kuzenimdede hepatit var doğudundan beri varmış şuan 24 yaşında
kötü bişey olmadığını biliyorum
ara ara kan veriyor kontrol amaçlı
birde kan bağışlaması yasak
başkada birşey yok yani ilaç felan kullanmiyor

Gözün aydın canım. Sevindirici bir sonuç almışsınız.
Tedavi süreci ve ilaç olmadığına göre - zamanla yoluna girecek bir durum olmalı.
Kafana takılan soruların açıklamasını doktorundan istemelisin bence -
Hastalık konusunda bilinçli olmalısın ki - neler yapman gerektiğini bilesin.
Bildiğim kadarıyla Hepatitin bir kaç çeşidi var. Sanırım oğlunuz taşıyıcı hepatit.
Kesin teşhisi öğrenip nette araştırmanı tavsiye ederim tatlım.
Allah şifa versin.
a.s.

Canım benim kız kardeşimde de va 28 yaşında ona bir zararı olmadı şu ana kadar. Yalnız 6 ay da bir değerlerine baktırıyor. Benim ise antikorum pozitif yani hastalığı geçirmişim ve vucudum o mikrobu yenmiş. Taşıyıcı falan değilim ömür boyu doğal aşılıyım. Saınrım kardeşimle ben küçükken bu mikrobu kapmışız benim bağışıklık sistemim mikroba karşı antikor üretmiş. Bu benim açımdan çok iyi. Hepat b li birinden kan bile alsam bulaşmaz. Belki senin oğluşundan antikor benim gibi doğal aşılı olur. Olmazsa da kontrol altında tutarsın. Allah yardıncınız olsun

canim bende kücükken orta bir e giderken sarilik gecirdim yani dediign gibi hepatit...bir ay sürüyodu bana sadece vitanim vermislerdi ve konsantre meyve sulari icmemi söyledi bol bol tatli ye dedi..birde insan o zaman o kadar yoruyor ki ben kolumu kaldiramiyordum yoruluyodum...sonra bir ay sonra tahlik yapildi hepatit a mi yoksa b mi diye sükür ki a cikti ya hicbir hasar birakmiyor...
ayrica sunuda söyleyim sizde korunmalisiniz mesela ayni bardakta su icmeyeceksiniz wc yi her zaman camasir suyula yikayacaksiniz yani cocugnuz girip ciktikca dikkat ederseniz insallah bir sorun olmaz bol tatli seyler yedirin recel,bal filan gecmis olsun

Hepatitin çeşitleri var canım....

Dr larında dediği üzere seninki tehlikeli değil demek ki.... Ama kontrollerini ihmal etme sakın....

Geçmiş olsun....

Back