Dövme oğluşumun adını dövme yaptırmak istiyorum

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

prenses2020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
246
2
8 sene sonra ve uzun uğraşlardan sonra evlilik yıldönümümüzde dünyama uğur getiren bir oğluşum var....onun adını ya da doğum tarihini ya da her ikisini eşim de ben de vücudumuza dövme yaptırmak istiyoruz.....ama nereye yaptıralım,nasıl yazdıralım bilemiyoruz......bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum...Bir de yüzük parmaklarımıza birbirimizin adını yazdırmak istiyoruz......

bende aynı şeyi düşünüyorum ilerde yaptıracağım kesinlikle (daha evlenemedim :) )... ben bileğimin iç kısmına ya da kolumun yanına düşünüyorum hatta fontlar için site verebilirim...

geçen ay eşimde benım adımı adımı koluna yazdırdı. bende yazdırmak istıyorm ama izin vermıyo acısına dayanamayacağımı söyluyor.
ben hem eşimin hem oğlumun adını istıyorm farklı yerlerde...
yalnız abdestle ilgilide şüphelerim varkafamçokkarıştı

benim de abdestten dolayı kafam karışıktı ama sonuçta abdestimi alarak dövmemi yaptırırım diye düşünüyorum....evet acısı olacak elbet...ama oğlum için katlanırım ben...eşimin adın da yüzük taktığım parmağıma yaptırmak istiyorum.....işyerinde üstüne yüzüğümü takarım dikkat çekmez....ama hala oğlumun ismini nereme yazdırayım ya da nasıl yazdırayım düşünüyorum...bu arada oğluşumun is m, ESAT DEMıR

ızmir' de bildiğiniz tanıdığınız güvenilir dövmeci arıyorum.....yaptıracağım zaman adresi elimde olsun istiyorum.....

gecen gun tv de ızledım.Ahmet hoca dovme abdeste engel teskıl etmıyor fakat haramdır dedı.

tam bilegine ufak bir dövme yaptır hem her zaman göz önünde olur hemde bilek içinde oldugu için çok fazala dikkat çekmez

X