How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Oğluşuma isim için karar veremiyorum...

kartanesi2012

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
6
0
16
İstanbul
Merhaba bayanlar,
Doktorumun söylediği tarihe göre aralık 9 da bebişimin doğumu.Ama ben hala isim için karar veremiyorum.Zaten benden başka her kafadan (kayınvalidemler ve annemler gb) bir ses çıkıyor,ondan dolayı bende ortada kalıyorum...Eşimin daha hamile kalmadan önce istediği bir isim var.Onu kırmak istemiyorum aslında ama kendi istediğim bir isim olmasınıda istiyorum.Öyle arada kaldım yani.(Eşimin istediği isim mücahit).düşündüğüm bazı isimler şunlar,daha ziyade islama uygun olmasını istiyorum...bana yardımcı olur musunuz lütfennnnn...

HAMZA YUŞA
EYÜP HAMZA
MUSAB TALHA
AHMET YUŞA
MÜCAHİT BERAT
BİLAL TAHA
MÜCAHİT EREN

O Kadar güzel isimler secmissin ki zor karar verdim,ve BILAL TAHA ismi daha cok agir basti.Ama sonucta ne koyarsan koy ismi gibi hayirli ve güzel bir evlat olur insaallah...:nazar:

bencede Mücahid Eren güzelmiş hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle canım

ben Ahmet ismini çok seviyorum. benim de oğlum olcak inşallah çok az günüm kaldı. ben sadece Ahmet koyuyorum. ama illa çift isim dersen Ahmet Eren ya da Ahmet Eymen derim...bebeğine hayırlısıyla kavuşursun inşallah , şimdiden hayırlı doğumlar :))

Back