oğluşuma isim arıyorum :))

Yektayla88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
176
33
298
37
allah kısmet ederse oğlum olacak isim önerileriniz varmı acaba.birde deva ismi erkek ismimi kız ismimi deva olabilir ama önüne bi isim daha istiyorum önerisi olan benimle paylaşırsa sevinirim.henüz hiçbir isme karar vermiş değilim

bende deva kız ismi gibi bir duygu uyandırdı ve erkek ismi olarak ilk aklıma gelen doruk (iki isim sevmediğimden ikinci isim önerim yok)

deva bana kız ismi gibi geldi.ama önemli olan sizin ne istediğiniz.bide anlamının güzel olmasına önem verin.hangi dilden olursa olsun önemli olan anlamının güzel olması.
aklıma güzel isimler gelirse yazarım

kavak yelleri diye bir dizi vardı hatırlar mısınız bilmem,orada kızının ismini deva koymuştu birisi..
Ben Deva yı kız ismi olarak biliyorum...

kavak yellerinde mineyle denizin kızı vardı ismi deryaydı sanırım :) ama galiba deva unisex bi isim deniz gibi hem kızda hem erkekte kullanılıyo.egemen nasıl ne zormuş isim bulmak

Yok ben onlardan bahsetmiyorum,aslı nın ablası vardı ya birinden hamile kalmıştı işte o kızının adını deva koymuştu

Yok ben onlardan bahsetmiyorum,aslı nın ablası vardı ya birinden hamile kalmıştı işte o kızının adını deva koymuştu

hımm onu bilmiyorum işte :) doğrudur.kız adıda olur devadan.egemen nasıl :)

aklima birden Akin geldi,yavuz ismide farkli bana gore,yada yagizda olabilir

bizim ailedeki isimler hep ikili,yaziyim belki bi fikir edinirsin
umut eren
mete kaan
oguzhan
ensar enes
eray

gibi gibi
Allah saglicakla kucana almayi nasip etsin oglusunu cnim

tuğrahan güzel bir isim olabilir..hem değişik, hem de herkeste yok..ben oğlum olursa onu koymayı düşünüyorum sana da tawsiye ederim...herkeste
olan aynı popüler isimlerden gerçektende bıktık artık:=)))rabbim analı babalı büyütsün inşallah:=))

kısacık müdahale etme gereği duydum nolur kusuruma bakmayın :/ türkçe öğretmeniyim o yüzden bazı isimler ve kelimelerin anlamları konusunda daha mütabıkım. yavuz ismi eski türklerde kötü anlamında kullanılırdı. savaşta yenilen ya a ahlakı suç işleyenlere yavuz ünvanı verilirmiş.tabi sonradan kullanım değişikliği olmuş. benim çocuğumun cinsiyeti daha belli değil ama yavuz ismini kesinlikle koymazdım.

aras koyabilirsin canım bugünlerde çok beğeniyorum
tabi sen ne dersin bilemem

Genelde isim konusunda insanların kafası fazla karışmasın die yorum yapmam ancak deva ismini de isim olarak koymayın bence... Okadar güzel ve anlamlı isimler varken ????

deva hem kız hem erkek ismi olarak kullanılıyor.ama şuanda umut yekta düşünüyorum değişmezse egemen de koyabileceklerim arasında

Benimde doğumuma 1 ay var. Bende isimde karasızım. Önce Giray güzel geldi sonra beğenmedim. Eşimle isimlerimizden oluşan TUĞKAN var aklımda birde MİRZA değişik ve kısa biisim

kızlar daha bebişim yok ama şöyle bir bilgi edindim
ne isim seçtiyseniz önce anlamına bakın derler çünkü insan ismine göre yaşarmış ismin çok etkisi olurmuş oyuzden önce anlamlarına bakın derim ben
rabbım benım gibi bekleyenleride birgün bu isim telaşını mutluluğunu yaşatır inşallah
sizlere saglıklı dogumlar nasıp eder allahım

Benimde doğumuma 1 ay var. Bende isimde karasızım. Önce Giray güzel geldi sonra beğenmedim. Eşimle isimlerimizden oluşan TUĞKAN var aklımda birde MİRZA değişik ve kısa biisim

cnm hıc degıstırmeyın bence tugkan cok guzelmıs cok begendım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…