Doğuma Hazırlık oğluşuma isim arıyorum yardımcı olurmusunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar 4.5 aylık hamileyim oğluma anlamlı güzel bi isim arıyorum bana yardımcı olurmusunuz?

berkay siraç burçak mustafa anıl oral şimdilik bunlar geldi aklıma bende hamileyim ama daha belli değil herhalde sizin gibi iken ögrencem bende ama erkek olursa siraç dolunay düşünuyorum

Allah tamamına erdirsin inş. canım benim de Allah nasip ederse oğlum olacak, adını yusuf mert koymayı planlıyoruz...yusuf ismini çok seviyorum...:16::16::16:

Ben daha hamile değilim ama bebeğimizin ismi hazır..eymen bekir,yada yağız :)

İçimden şu an geçen adlar Kemal ve Mercan :55:.Umarım herşey istediğiniz gibi olur :)

hazar,poyraz,kendal,barkın,çağın,ulus,uras,ayaz,yağız,alper,armağan,

benim de ikiz erkek bebişlerim olucak inş mert ali ve eymen ali düşündüm ama ali ile biten isimler çok hoşuma gidiyo tek olarak da doruk ve kıvanç favorilerim arasında

Ali de çok güzel ,sevimli bir ad . Ama tek başına Ali adı kulağıma daha iyi ,ilginç geliyor .birşey birşey Ali den tonlarca oldu son zamanlarda.

Toprak, Aras,Ulus,Egemen,Utku,Yağız ve Okyanus adıyla yaşasın inşş güzel bebişinizz.. :16:

Benim beğendiğim isimler;Ateş,Tibet,Alaz,Teoman,Etka..

harika :46::46::46::46:

Yukarıda diğer mesajlarda vardı, lütfen çocğunuzun adını oral koymayın, ilerde çok kızar, hayatı dalgalarla alaylarla geçer...

belkii de aral yazmak istediniz yanlışlıkla yazdınız ama bu sitede o kadar ilginç isimlere rastladım ki oral da yazmış olabilir dedim bir an.

Son düzenleme:
Back