Doğuma Hazırlık Oğluşum için ret ve ket ile biten isim lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

caky

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
50
21
Merhaba Arkadaşlar Allah izniyle temmuzda oğluşumu kucağıma alacağım inşallah sağlıklı bir şekilde, sizlerden ket ve ret ile biten erkek isimleri istiyorum çok araştırdım ama çok zormuş bulamıyorum ( bana yardımcı olurmusunuz acaba ?

fikret ve kasket:)

yok tabiki ya neden ret ve kesle bitmesi gerekiyor onu anlamadım kendi ismine ve eşinin ismine uydurmaya mı çalışıyorsun yoksa :)

aynen öyle eşim taktı bi kere buna Aslında ben Taylan Özgür diyorum Taylan tamam ama Özgür olmasın onun yerine bize uyan bi isim diyor ama erkek isimleride zormuş onu anladım hele bizim isme göre bulmak daha da zor

Bence bu kadar zorlanmaniza gerek yok siz onun anne babasisiniz zaten isim benzerliği şart değil bence bunu düşünmeyiniz oğluma hangi ismi koysam ilerde beğenir arkadaş ortamında rahatlıkla kendini tanıtır falan filan gibi şeyler düşünün

ben ilk hamilelğimi öğrendiğim andan doğana kadar adı özgür olacak dedik doğumhanedeyken eşim ozan koymaya karar vermiş:) ben de taylan özgür olsun istedim siyasi kaçar sorun yaşamasın çocuk dedi:) allah gönlünüze göre veersin canım

Diyorum ya bana kalsa isim hazır tüm aile bireyleride çok beğendi ismi ama gel gör bizimki güya değişiklik yapıcak bende diyorum bu gidişle benim istediğim isim olcak hani olurda değişik bişey bulursak neden olmasın

Bu devirde ne sorunu yaşıyacaklar ki o eskidendi şimdi öyle bi sorun olmaz yada ben sanmıyorum bak şimdi benimde kafam karıştı

erdiltr canım özelden mesaj attım sana ama geldimi bilmiyorum yada ben becerebildimmi acaba ?

ret ve ket le bitmesi yerine baş harflerinize göre uydursanız belki daha güzel bi şey çıkabilir

Aret koyuyorlar ama ne anlama geliyor bilmiyorum.
Bi de misket var tabi ama onu eskiden anadoluda kizlara koyarllarmis yani tercih sizin :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…