fikret ve kasket:)Merhaba Arkadaşlar Allah izniyle temmuzda oğluşumu kucağıma alacağım inşallah sağlıklı bir şekilde, sizlerden ket ve ret ile biten erkek isimleri istiyorum çok araştırdım ama çok zormuş bulamıyorum( bana yardımcı olurmusunuz acaba ?
fikret ve kasket:)
yok tabiki ya neden ret ve kesle bitmesi gerekiyor onu anlamadım kendi ismine ve eşinin ismine uydurmaya mı çalışıyorsun yoksa :)
ben ilk hamilelğimi öğrendiğim andan doğana kadar adı özgür olacak dedik doğumhanedeyken eşim ozan koymaya karar vermiş:) ben de taylan özgür olsun istedim siyasi kaçar sorun yaşamasın çocuk dedi:) allah gönlünüze göre veersin canımaynen öyle eşim taktı bi kere bunaAslında ben Taylan Özgür diyorum Taylan tamam ama Özgür olmasın onun yerine bize uyan bi isim diyor ama erkek isimleride zormuş onu anladım hele bizim isme göre bulmak daha da zor
Bence bu kadar zorlanmaniza gerek yok siz onun anne babasisiniz zaten isim benzerliği şart değil bence bunu düşünmeyiniz oğluma hangi ismi koysam ilerde beğenir arkadaş ortamında rahatlıkla kendini tanıtır falan filan gibi şeyler düşünün
ben ilk hamilelğimi öğrendiğim andan doğana kadar adı özgür olacak dedik doğumhanedeyken eşim ozan koymaya karar vermiş:) ben de taylan özgür olsun istedim siyasi kaçar sorun yaşamasın çocuk dedi:) allah gönlünüze göre veersin canım
Arette farklı bir isimmiş aklımda tutucamAret koyuyorlar ama ne anlama geliyor bilmiyorum.
Bi de misket var tabi ama onu eskiden anadoluda kizlara koyarllarmis yani tercih sizin :)))))
Hayret ile bereket olabilir