• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık oğluşum gelicek ismi belli değil :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızlarr oğlumun adı sizce hangi isim olsun?

• Ankete Katılan
    58
  • Anket Kapalı .

Refiye

Eda & Utku'nun annesi :)
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
4.602
12
318
41
Bursa
kızlarr.. ben 2010 nisan annesi olucam inşallah :Saruboceq: ve inş. bi oğluşum olucak gamyoncuiremsu şu an 28+4 haftalığız.. :asigim:

ama biz hamileliğimin başından beri isim konusunda ortak bir noktada buluşamadık eşimle :)

ne listeler geldi geçti de içlerinden seçilebilen 1-2 isim de çok kalıcı olamadı.. çok içimize sinemedii.. bir de kızım var.. 7 yaşında.. ismi Eda öncelikle onun ismine uygun olsun istedik ama bu konuda başarılı olamadık bilmiyorumkismile sonra anlamlarına bakmaya başladık.. şimdilik düşüncemiz bu 2 isim..
başkasına fikir vermek her zaman için daha kolayken insan kendi yavrusuna isim koyacağı zaman zorlanıyor..

anketimi oylayarak bana yardımcı olursanız sevinirim... farklı isimlere de açığım.. belki de ikisi de değil sizin önerdiğiniz isimlerden birisi olur zemuszemus ben daha önce bulup elediğimiz isimleri de yazayım bilginiz olsun...

arda , burak , cenk , emir , eray , melih , okan , kaan , sarp , tuna , alper , ayberk , doruk , erman , eymen , kerem , caner , salih , ahmet...... aslında daha da vardı ama aklıma gelen elenen listemiz bunlarr :kedi:

hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.. anketimi oylayan.. yorum yapan... isim öneren herkesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

Son düzenleme:
Utku diyoruz canım biz.Anlamı da çok güzel.Çok mükemmel bir isim bence

Son düzenleme:
canım bizdede bu sorun var :(( en son ahmet kağan da karar kılmıştık ama sanırım buda değişecek :)))

ben utku ismini çok beğeniyorum canım utku olabilir..

kuzucuğumun ilk oyu benden olsun :)
utku çoook güzel bir isim kesinlikle..
oğlum olsa düşüneceğim isimlerden biriydi..

onun dışında klasik isimleri de severim ben.. ali... kısa, öz, güzelliği hiç gitmeyen bir isim bence.

ama yok yok, utku daha güzel bak:)

sağolun canlarım... kıızım da utku istiyo aslında ama bora da takıldı aklımıza..

zaten oğlumun ilk ismi ali olucak dünürcüm :)))

refiyecim bende utku dedim.....
ama emir de çok hooşşşş......
canerde::)))))

bunu görünce çok şaşırdım :) ben de kısmetse mayıs sonuna doğum yapacağım ve oğlumun adını Utku koymak istiyorum...
Kesinlikle Utku 'ya oyum....

Ne güzel sadece iki isim arasında kalmışsınız biz çok kararsısızz yahuu ne olcak oğlumun adı eyvahedigeldismile

Bizimde ilk isim Hasan ama babamız ilk aydan beri ikinci ismini değiştirip duruyor. Değiştirme artık diyorum, "hıh çok iyi oldu" diyeceğim bişe olmuyor ki diyor. hadi Hasan'ın yanına uygun bi isim söyleyin lütfen. Yiğit, Mert, Taha, Eymen, Enes, Kağan, Eren gb isimler şimdiye kadar ay ay babamızın değiştirdiği isimler.Bu yönde, güç ifade eden bi isim arıyoruz. Manasıda güzel olcak tabi. Enes'ten soyu bilinen at demek olduğu için vazgeçti mesela.

sağolun teyzoşlar.. hepinizi öpüyoruz... doğduğu ana kadar çoookk kafamızı karıştıran bi isim gelmezse aklımıza %99 UTKU olacak yavrumun adı.. adımıza ninnimiz bilem var :))

aynezihe... canım ilk ismin yanına 2. yi uydurmak daha zor sanki ama ali nasıl? ben ali isminin her yere uyduğunu düşünürüm hep.. bizim ali utku mesela.. :)

valla benimbebişlerim olsa isimleri ela ve emre olacak (isimleri var kendileri yok ama). kızının ismi edaymış sende emre ismini düşünebilirsin. yok illa bu 2 isimden biri olacak dersen bence utkuuuuuuu.

Back