• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglusum bugün rekor kirdi :))

Batin-ca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
92
0
86
- Yurtdışı
Teyzeleri benim 5 bucuk aylik Batin Salihim oglusum bugün annenin üstüne cis yapma rekoru kirdi. :) :)
Ya bu ogluslar altlarini acinca dayanamiyor annenin üstüne fisssssss diye saliyorlar.
Inanmicaksiniz tam 5 defa üst degistirdim.
Camasir yetisdiremiyorum artik. Bide piskin piskin gülüyor bana (ne yaptin sen) diye sorunca laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu arada anneler benim oglusum poposu cok hasas.
Ne yapacagimi sasirdim. Doktora getiriyorum, geciyor verdigi melhemle sonra yine oluyor.
Kullandigim bezede en pahali bez, 3 saatde bir alt degistiriyoruz.
Herseyi denedim. Sizin bir fikriniz varmi ? :uhm:

Allah analı babalı büyütsün canım...
Bezin pahalı olması bebeğinin cilt yapısına uygun olduğunu götermez...
Benim kuzenime de en pahalı bezleri aldılar çok küçükken geçmedi ne yaparlarsa yapsınlar geçmedi sonra bez değiştirdiler geçti....
Dene istersen ama sen yine de bir bilene sor benim bebeğim yok henüz çok tecrübeli değilim

Allah analı babalı büyütsün canım...
Bezin pahalı olması bebeğinin cilt yapısına uygun olduğunu götermez...
Benim kuzenime de en pahalı bezleri aldılar çok küçükken geçmedi ne yaparlarsa yapsınlar geçmedi sonra bez değiştirdiler geçti....
Dene istersen ama sen yine de bir bilene sor benim bebeğim yok henüz çok tecrübeli değilim

o fotoğraftaki senin oğlun mu çok tatlı maşallah öperim onu da
sen yurt dışındasın, burada migroslarda da var bebek pişiği için.... Sudocrem
mutlaka işe yarayacak dene canım sevgilerimle iyi geceler

evet yesil boncuk o benim biricik miricik dodom:)))) öyle diyorum ona:)))
ellerinden öper.
herhalde canim türkiyede olmayan yok cok özledim vallahi bu sene gelemedimde ahhh ahhh.
sudocrem sorarim belki vardir.
inanilmazz hasas bu tonton hemen kizariyor alti ama baya ugrasiyorum geciriyorum bi sekilde.

sagolasin yesil yesil yesilimmmmmmmm:)

Benim oğlumda 3 yaşına girecek 2 ay sonra ve adı da BATIN. Benim Batınım da beyaz tenli ve hassastı. Poposu çok pişik olduğunda trosyd krem yada bepantenin merhemi çok iyi geliyordu. Özellikle bepanteni her alt değiştirmede kullanabilirsin ve pişik olduğu zaman ıslak mendil değilde ılık suyla ıslatılmış pamukla temizlersen ve hava aldırırsan altını iyileşme daha çabuk oluyor. Allah analı babalı büyütsün. :emir_bebek:

Canım Dodom artık emekliyormuş çok sevindim en az senin kadar. O ne muhteşem duygudur bilirim
Gözünüz aydın olsun. Yürüdüğü günleri de görün inşallah. İnan onu çok merak ettim benim tarafımdan çok çok öp... Seni de o güzel yanaklarından öperim. Beni şımartan sana, en içten sevgilerimle.

benim oğlumunda poposu sürekli kızarıp duruyor prima (pampers) pek iyi gelmiyor huggiesle dönüşümlü kullanıyorum birde alçı gibi desitin diye bir krem var amerikan malı o idrarla cildin temasını azalttığı için kullandığım zamanlar pişik yok oluyor birde kullandığın ıslak mendili değiştir istersen belki ona allerjisi vardır...

Back