maşallah annesi,hepsi birbirinden güzel.Sağlıcakla gelsin yavrun
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip önce canım odası çok güzel mutlu mutlu kullansın odasını inş.
ay maşallah...
hemen gelsede görse bu güzellikleri...
Maşallahh cok güzel olmuş,Allah saglıklı hayırlı uzun ömür versin bebişee
maşallah çok güzel olmuş bu arada bebek arabasının markası nedir çok hoş da
Cok tesekkür ederim
canim bebek arabasinin markasi icoo modelinin ismi de pii - yani icoo nun pii modeli oluyor bu
burdada linkini vereyim sana, benim araba bunun aynisi: Baby Online-Shop Zwergenalarm - Kinderwagen I`COO PII MP3 2012 Kombinierter Kinderwagen
yalniz ben almanyadan aldim, ama KK da arastirdigima göre türkiye de de varmis bu marka, internetten arastirirsan bulabilirsin umarim, emin degilim ama bebek arabasi satan yerlerdede vardir belki
bu arada zannedersem resimlerin hepsi acilmiyordu, düzelttim ve sorunu giderdim
Tesekkürler canim :) evet vaktin varmis bayagi, gördüm gün gün hamilelik profilinde.teşekkürler cnm çok kullanışlı ve şık görünüyor sağlıcakla kullan inşaraştırayım ben gerçi çooookk vakit var benimkine ama olsun
allah sağlıklı ve huzurlu bir ömür verir inşallah yavrunuza ama şunuda söylemeden edemeyeceğim. ismi bana çok garip geldi batın demek karın demektir. yani o yüzden karın anlamına gelen bir isim duymamıştım..
Tesekkürler canim :) evet vaktin varmis bayagi, gördüm gün gün hamilelik profilinde.
Eger ilerde yine sorun vs. olursa seve seve cevaplarim :)
Bu arada sana hayirli ve rahat hamilelikler diliyorum
Çok cici bir odası var,inşallah sağlıklı bir şekilde doğar ve büyür annesi,maşallah
Tesekkürler canim :) evet vaktin varmis bayagi, gördüm gün gün hamilelik profilinde.
Eger ilerde yine sorun vs. olursa seve seve cevaplarim :)
Bu arada sana hayirli ve rahat hamilelikler diliyorum
Amin Cok tesekkür ederim:)
bizim oglumuzun ismi Abdulbatin olacak aslinda tam olarak, tabi kisaltilmis olarak biz batin diyoruz daha simdiden.
Abdulbatin Allah'in 99isminden birtanesidir
Esma-ül hüsna dan bulmustum.
Allahin isimlerinden koydugunuz zaman cocuklariniza, önüne mutlaka "Abdul" u eklemeniz gerekiyor
cünki normal olarak ismini koyarsaniz Allahin ismini direk almis oluyorsunuz ve buda günah, ama Abdul'u eklerseniz eger "Allah'in kulu" anlamina geliyor. Yani önemli olan Isminin ezanla kulagina öyle okunmasidir.
Anlami "Allahin gercekten var oldugunu ama gizli oldugunu anlatan ismiymis"
birde herseyin ic yüzünden haberdar olan demek oluyor ayni anlamda zannedersem.
bizim icin cocugumuzun isminin dini anlam tasimasi cok önemliydi, ayni zamanda kulaga da cok hos geliyor diye düsündük ve bu isimde karar kildik Allah nasip ederse
çocuğa batın diyecekseniz abdulbatın koymanın pek de farkı yok gibi geldi.
bu arada oda çok güzel. araba tam olarak ne marka ve model
çok güzel olmuş, ellerinize sağlık
Çok qüzel olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?