• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oglusum Batın'ımın odası :)

betxuxl22

Benim Minik Kuzumm...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
283
0
316
34
Diğer
bende oglusumun odasinin resimlerini ekliyorum teyzeleri :) bebegimin cok sükür herseyi hazir ama sadece kendisi eksik... :) günümüzde gecti...
bakalim nezaman gelecek benim nazli ve inatci oglum :)

7waqf3jfgcq.jpg
[/URL][/IMG]

kuproc8l8pz.jpg
[/URL][/IMG]

vohcuqlelff.jpg
[/URL][/IMG]

1vd87qgnthtj.jpg
[/URL][/IMG]

l8vioot9kibk.jpg
[/URL][/IMG]

2bzkdtbsrhob.jpg
[/URL][/IMG]

gwwnijcuesry.jpg
[/URL][/IMG]

Duvardaki asili yildizli lambalarimizi acincada böyle yaniyor teyzeleri :37:

Bu besigi de yatak odasi icin aldik, ilk zamanlarda geceleri odasinda yatirmayi düsünmüyorum, geceleri yanimizda yatacagi icin bu besigi aldik

452pnadto7vs.jpg
[/URL][/IMG]

Buda bebek arabamiz... 3farkli oturagi var bu arabanin, cocuk biraz büyüyünce spor arabasina cevirebiliyoruz oturagini degistirerek ve araba koltugunuda oturtabiliyoruz, yani cok yönlü kullanilabiliyor :8:

28d71iwxuezh.jpg
[/URL][/IMG]

oamvctiy4xgt.jpg
[/URL][/IMG]

buda araba koltugumuz, ayni zamanda bebek arabasinin oturagi cikiyor ve bunu yerine takabiliyoruz

im2ryqbrvwix.jpg
[/URL][/IMG]

evnyvvifmo2.jpg
[/URL][/IMG]

lbjvjt8b36ry.jpg
[/URL][/IMG]

oglumun odasinin kapisindada ismi yaziyor :21:

d82nv3qjlqde.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip önce canım odası çok güzel mutlu mutlu kullansın odasını inş.:emir_bebek::emir_bebek:

maşallah annesi,hepsi birbirinden güzel.Sağlıcakla gelsin yavrun

:17: Aminn Cok tesekkür ederim :) ...insallah :49:

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip önce canım odası çok güzel mutlu mutlu kullansın odasını inş.:emir_bebek::emir_bebek:

Cok tesekkür ederim canim, Amin insallah... :29:

ay maşallah...:nazar:
hemen gelsede görse bu güzellikleri...

:) Cok tesekkürler Canim, :17: insallah cabucak gelir evet :49:

Maşallahh cok güzel olmuş,Allah saglıklı hayırlı uzun ömür versin bebişee:16:

Aminnn canim, cok tesekkürler :49: :emir_bebek:

maşallah çok güzel olmuş bu arada bebek arabasının markası nedir çok hoş da:17:

Cok tesekkür ederim :17:
canim bebek arabasinin markasi icoo modelinin ismi de pii - yani icoo nun pii modeli oluyor bu

burdada linkini vereyim sana, benim araba bunun aynisi: Baby Online-Shop Zwergenalarm - Kinderwagen I`COO PII MP3 2012 Kombinierter Kinderwagen
yalniz ben almanyadan aldim, ama KK da arastirdigima göre türkiye de de varmis bu marka, internetten arastirirsan bulabilirsin umarim, emin degilim ama bebek arabasi satan yerlerdede vardir belki :29:

bu arada zannedersem resimlerin hepsi acilmiyordu, düzelttim ve sorunu giderdim :49:

Cok tesekkür ederim :17:
canim bebek arabasinin markasi icoo modelinin ismi de pii - yani icoo nun pii modeli oluyor bu

burdada linkini vereyim sana, benim araba bunun aynisi: Baby Online-Shop Zwergenalarm - Kinderwagen I`COO PII MP3 2012 Kombinierter Kinderwagen
yalniz ben almanyadan aldim, ama KK da arastirdigima göre türkiye de de varmis bu marka, internetten arastirirsan bulabilirsin umarim, emin degilim ama bebek arabasi satan yerlerdede vardir belki :29:

bu arada zannedersem resimlerin hepsi acilmiyordu, düzelttim ve sorunu giderdim :49:

teşekkürler cnm çok kullanışlı ve şık görünüyor sağlıcakla kullan inş :16: araştırayım ben gerçi çooookk vakit var benimkine ama olsun :1:

allah sağlıklı ve huzurlu bir ömür verir inşallah yavrunuza ama şunuda söylemeden edemeyeceğim. ismi bana çok garip geldi batın demek karın demektir. yani o yüzden karın anlamına gelen bir isim duymamıştım..:1::1:

Son düzenleme:
teşekkürler cnm çok kullanışlı ve şık görünüyor sağlıcakla kullan inş :16: araştırayım ben gerçi çooookk vakit var benimkine ama olsun :1:
Tesekkürler canim :) evet vaktin varmis bayagi, gördüm gün gün hamilelik profilinde.
Eger ilerde yine sorun vs. olursa seve seve cevaplarim :)
Bu arada sana hayirli ve rahat hamilelikler diliyorum :29:

allah sağlıklı ve huzurlu bir ömür verir inşallah yavrunuza ama şunuda söylemeden edemeyeceğim. ismi bana çok garip geldi batın demek karın demektir. yani o yüzden karın anlamına gelen bir isim duymamıştım..:1::1:

Amin Cok tesekkür ederim :29: :)
bizim oglumuzun ismi Abdulbatin olacak aslinda tam olarak, tabi kisaltilmis olarak biz batin diyoruz daha simdiden.
Abdulbatin Allah'in 99isminden birtanesidir :49:
Esma-ül hüsna dan bulmustum.
Allahin isimlerinden koydugunuz zaman cocuklariniza, önüne mutlaka "Abdul" u eklemeniz gerekiyor
cünki normal olarak ismini koyarsaniz Allahin ismini direk almis oluyorsunuz ve buda günah, ama Abdul'u eklerseniz eger "Allah'in kulu" anlamina geliyor. Yani önemli olan Isminin ezanla kulagina öyle okunmasidir.

Anlami "Allahin gercekten var oldugunu ama gizli oldugunu anlatan ismiymis"
birde herseyin ic yüzünden haberdar olan demek oluyor ayni anlamda zannedersem. :emir_bebek: :49:
bizim icin cocugumuzun isminin dini anlam tasimasi cok önemliydi, ayni zamanda kulaga da cok hos geliyor diye düsündük ve bu isimde karar kildik Allah nasip ederse :emir_bebek:

Son düzenleme:
Tesekkürler canim :) evet vaktin varmis bayagi, gördüm gün gün hamilelik profilinde.
Eger ilerde yine sorun vs. olursa seve seve cevaplarim :)
Bu arada sana hayirli ve rahat hamilelikler diliyorum :29:

Amin Cok tesekkür ederim :29: :)
bizim oglumuzun ismi Abdulbatin olacak aslinda tam olarak, tabi kisaltilmis olarak biz batin diyoruz daha simdiden.
Abdulbatin Allah'in 99isminden birtanesidir :49:
Esma-ül hüsna dan bulmustum.
Allahin isimlerinden koydugunuz zaman cocuklariniza, önüne mutlaka "Abdul" u eklemeniz gerekiyor
cünki normal olarak ismini koyarsaniz Allahin ismini direk almis oluyorsunuz ve buda günah, ama Abdul'u eklerseniz eger "Allah'in kulu" anlamina geliyor. Yani önemli olan Isminin ezanla kulagina öyle okunmasidir.

Anlami "Allahin gercekten var oldugunu ama gizli oldugunu anlatan ismiymis"
birde herseyin ic yüzünden haberdar olan demek oluyor ayni anlamda zannedersem. :emir_bebek: :49:
bizim icin cocugumuzun isminin dini anlam tasimasi cok önemliydi, ayni zamanda kulaga da cok hos geliyor diye düsündük ve bu isimde karar kildik Allah nasip ederse :emir_bebek:

çocuğa batın diyecekseniz abdulbatın koymanın pek de farkı yok gibi geldi.

bu arada oda çok güzel. araba tam olarak ne marka ve model :31:

hayırlı doğumlar diliyorum,güle güle büyüsün batıncık odasında:)

yatak odasına koyacağınız beşiği ve bebk arabasını nerden ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyim? :17:

Back