• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğluşum artık kollarımda....

SERNANAZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
kızlar okadar mutluyumki anlatamam.yaşamk lazım.herkesin yaşaması içinde çooooookk ça dua ettim bitarftanda ağladım ilk seslerini duyunca oğlumun.
sezeryan oldum normal diye bas bas bağırırken.kolay değil ama 13.15de oğlumu aldık akşam 10.00da yürümeye başladım.hala zorlanıyorum yürürken ama oğlmu emziriryorum altını değiştiriyorum.yavaş yavaşda olsa hareket ediyorum.korkmayın ben çok nedişelendim ama okadarda zor değilmiş eee zorlukları vvar anne olmak kolaymııı...bu cümleyi sıkça duyacaksınız haberiniz olsun :)))
velhasıl cuma gittim pazar döndüm hastahaneden.çok mutluyum rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere gani ganiii versin.desteğini esitgemeyen siz dostlarıma binlerce teşekkürler.....:teytey::teytey::teytey:ŞenizŞeniz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar:Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin bebeğinizi.sağlıkla kucağına almışsın ya oğlunu,maşallah ne güzel.senin mutluluğunu görünce inanılmaz heveslendim yaaa...a.s. bizim doğumlarda az kaldı.Allah hayırlısını versin.

Gözün Aydin Allah Anali Babali Büyütsün Hayirli Evlet Olur Inşallah Mislergibi Kokar şimdi Kokla Benim Içinde

allah analı babalı büyütsün inş.darısı başıma bende inşallah senin gibi kucağıma alırım bebişlerimi ikizlerimi yolun başındayım ama allahım sağsalım sağlıklı nasip etsin o güzel günleri............

canım allah analı babalı büyütsün.. çok sevindim ...darısı bizlerin başına.. ben sezaryan istemediğim için beklemek zorundayım.. bakalım hayırlısı.. allah kolaylık versin canım.bebeğini sana senide ailene bağışlasın...

TEBRİKLER...
SAĞLIKLA HUZURLA BÜYÜT BEBEĞİNİ.
DARISI BiZE OLSUN :))
ALLAH TÜM HAMİŞLERİ BİR AVAZDA KURTARSIN :))

Tebrik ederim canim allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.cok tatlidir o simdi ayyy yerim onu ben.kendine bebegine cok iyi bak canim .oglunun adini ne koydun canim

Back
X