Çocuk Hastalıkları oğluşum amip olmuş

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
kızlar ya aranızda amibi yaşayan var mı
çok şaşkınım oğluşumun kakası 3 haftadır yeşil ilaç verdi doktor alerji yaptı diye kullanmadım ama o zaman ishaldi 2 haftadır durdu ishalı ama kakası hep yeşil sağlık ocağına götürdüm amip dedi dışkıya bile bakmadan ctesi hastaneye götürebilcem anca
acaba amipmidir
ya birde diş çıkarıyo ondan dedim ama yok dedi doktor ondan olmaz
oyuncaklarını bile çeşme suyunda yıkama dedi
köy suyu çok pis arıtıcı taktırcam bu hafta olmıcak böyle ya
zaten hazır su içiriyorum çorbayı falan hep hazır suyla yapıyormu nasıl oldu anlamadım ya

hemşire kimi amip 3 sene geçmez dedi vs korkuttu beni ya
yaşayanlar yardım lütfenmirmirmirmir

saol canım inşallah çıkmaz
çok zayıflatıyomuş ama ya soldu oğluşum

amipli dizanteri mi canım? bu hastalık 10 günde ilaçla tedavi edilebilir diye biliyorum ne 3 yılı ya bu sağlık ocağındaki BAZI çalışanlar özel mi yetiştiriliyor anlamıyorum insanı korkutmak için
sen hemen bir hastaneye gidip tahlil yaptır canım gerçeği öğren
ayrıca amip bu ya gözle görünür mü o hemşirenin gözünde mikroskop mu varmış da amip demiş hemen töbe töbee

evet öyle korkulacak birşey değil geçmiş olsun...Belkide değildir

çok şükür amip çıkmadı tahlilde
ama yeşil ve kokulu olması korkutuyodu beni
doktor bağırsağında çok kaldığından öyledir diyo ama
başka bir doktora da götürmeli
devam ederse

çok şükür amip çıkmadı tahlilde
ama yeşil ve kokulu olması korkutuyodu beni
doktor bağırsağında çok kaldığından öyledir diyo ama
başka bir doktora da götürmeli
devam ederse

geçmiş olsun bişey çıkmamasına sevindim. benim kızımında hep yeşil ve kokulu ama hiç tahlil yaptırmadım ama huylandım şimdi. zaten kilo alımıda yok eski doktora söylemiştim yedikleri yapar demişti bende bi tahlil yaptırıyım

bence yaptır canım
tahlil den sonra ilaçları bıraktığım halde sarı yapmaya başladı
çok şükür geçti kilo alımı yok artık ya
150 gr almış sadece

benim kızımda amip oldu.yeşil kakayla başladı.sonra ken gördüm hemne doktora gitttik.gaita yapıldı
şiddetli değilmiş.tekrarlar mı ya.canım çok sıkkın.banyo syundan geçmiş.

Benim kızda amip geçirdi ve benimki de köye gittiğimizde kaptı bu mikrobu.Bu hastalık yüzünden 1 ayda 70 gr. aldı bebeğim.Ama korkmayın 10 günlük şurup tedavisi sonucu amip geçiyor.Çok geçmiş olsun.

çok dikkat edin benim kızımda 4 aylıkken olmuştu amip sonra kilo alımı çok yavaşladı sonra resmen durdu 9500i yeni gördük daha çok etkiliyor bu aylarda geçirdiği hastalıklar.

olurmu hiç cnm öyle bakmadan etmeden amip diyorlar...
benim kızımın da kakası yeşildi hem de kan oluyordu arada bir...
bana da amip olabilir dediler.. bütün testleri yaptırdık gayta kültür
amip antijeni falan elhamdülillah hiç biri değilmiş... doktor arada olabilir dedi.. yeşil kaka içinde soğuk bişeyler yiyip içtiysen olmuştur hiç bi anlamı yok dedi..
amip allah göstermesin zor bir mikrop inşallah değildir bence de %99 amip değildir

zaten dewğilmiş allah a şükür

bebeğinde amip olan ARKADAŞLAR sizdeki belirtilerin hepsi benim kızımda da var.. tahliller temiz çıktı çok şükür size ne tahlileri yapmışlardı da amip teşhisi koydular.. benim kızım da 2 aydır kilo alamıyor ama tahliler temiz anlamadım bu işi

Son düzenleme:
Benim kızda amip tekrarladı çok canım sıkkın ya.Biz nasıl kurtulcaz bu illetten anlamadım ya.Tatile gittiğime gideceğime bin pişman oldum , bu mikrobu köyde kaptı yavrum.Reyyan siz ne yaptınız kurtulmak için?
Julliet arkadaşım bizi kaka tahlilinde çıktı amip olduğu.Kakası yeşil ve sümüksü ama kan yok.Kilo alımı yavaşlıyor evet bizim kız 1 ayda 70 gr. aldı.Kaldı ki ayda ortalama 1 kilo alan çocuktu Ece.Tahlili başka bir laboratuarda tekrarlatsanız zira belirtiler (inşallah değildir )amip gibi duruyor.Çok geçmiş olsun arkadaşım.

çok geçmiş olsun tam illet bi mikrop bu allah vermesin yavrunu da en kısa zmnda kurtarsın inşallah bu illetten arkadaşım..
aslında ben 2 yerde yaptırdım.. kaka tahlili bi hastanede kaka kültürü başka bi hastanede yapıldı... bilmiyorum ya inşallah yoktur öyle bişey ama tekrar yaptırıcam çünkü bu ayda kilo almamış yavrum

benim arkadaşımın oğlu amip oldu.yaz dönemi çocuk bahçelerindeki yazlık evde kaldığından yıkanmayan meyve falan yerken kaptı.çok zayıfladı ishal zayıf bırakıyor bünyeyi.hala da ishale yatkın durumda.çok dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…