- 5 Şubat 2021
- 124
- 36
- 48
- 32
- Konu Sahibi blue girls
-
Daha yeni doğduYoo değiştiren çok kişi var o kadar zor değil aslında Google’da yönlendirmeler var. Çocuğunuz kaç yaşında?
Daha yeni doğdu
Nasıl oluyor peki süreçleri nelerHiç zor değil, tek celsede bitiyor
Sizinkilerin ismi ne benimde geçer inşallah ama öncesindede aklıma geldi sonra annemler kayinvademler ısrar edince boşluğuma geldi tmm dedim sonra yine böyle düşünceler geldi gitmiyor psikiyatri ye gideyim bari ben çok takıntılı bi insanımAllah bağışlasın, o zaman hiç dert etmeyin. İlk 2 ay bende pişman olmuş isim değiştirmek istemiştim, halbuki isimlerini kendim koyduğum halde. Sanırım lohusalıktan oluyor, 2 ay sonra geçmişti
Neden öyle diyordunuzKafayı yemişçesine
Bu slzln analiziniz, birde gercek manasina bakin bakalim.Oğlumun adını Görkem koydum ama psikolojim bozuldu öncesinde bu düşünce yoktu sonrasında içime sinmedi bu isim görkem derkem kem gör kötü gör çocuğa her soylendiginde beddua ediyorum manasınami geliyor gibi geliyor benmi kuruyorum kafamda acaba diyorum ama içimden bu düşünce çıkmıyor çocuğuma bu kötülüğü neden yaptim diye mafettim kendimi??
Sizinkilerin ismi ne benimde geçer inşallah ama öncesindede aklıma geldi sonra annemler kayinvademler ısrar edince boşluğuma geldi tmm dedim sonra yine böyle düşünceler geldi gitmiyor psikiyatri ye gideyim bari ben çok takıntılı bi insanım
İnşallah duzelirim ama duzelemiycem gibi oluyor hamileyken de vardı bu düşünce neden seçtim diye kendimi suçluyorum bi ömür ismini derken aklıma gelicek diyeCanım benim, lohusalıktan kaynaklanıyor bu düşüncelerin ben de aynısını yaşadım ve halen daha yaşamaya devam ediyorum. Bebeğinin ismi çok güzel içini ferah tut, 3 ayda duzelirsin. Bir kaç isim arasında kalmıştın sanırım isim koyarken, böyle kararsızlıktan da kaynaklanıyor. Psikologa gidebilirsin sana lohusa depresyonu diyecek, emzirdigin için ilaç tavsiye etmez ama bir şurup veriyor arada kullanabilirsin diyorlar, bebeğine sarıl bişey düşünme bu günlerini güzel geçir
Bizim gibi insanlar için isim koymak neden bu kadar zor Allah'ım kolaylaştır işlerimiziİnşallah duzelirim ama duzelemiycem gibi oluyor hamileyken de vardı bu düşünce neden seçtim diye kendimi suçluyorum bi ömür ismini derken aklıma gelicek diye
Bişey sorabilir miyim oğlunuz çok hasta filan oluyormuydu yada başka hastaligi varmı kaç yaşındaBenim oğlumun ismi görkem. Ve dilimizde gösterişe görkem deriz. Yani çok hayret verici bir şey. İsmini soranlara görkem dediğimde anlamı ne diye soruyorlardı. Anlamı gayet açık değil mi. Hiç mi içinde görkem kelimesi geçen bir cümle kurmadınız ya da duymadınız
Baya olmuş ama düşüncelerin ne yönde oldu ismi çok güzel bence....Sizinkilerin ismi ne benimde geçer inşallah ama öncesindede aklıma geldi sonra annemler kayinvademler ısrar edince boşluğuma geldi tmm dedim sonra yine böyle düşünceler geldi gitmiyor psikiyatri ye gideyim bari ben çok takıntılı bi insanım
Hâlâ devam ediyor ama alışmaya çalışıyorum napayım kendime kızıyorum neden koydum diye.Baya olmuş ama düşüncelerin ne yönde oldu ismi çok güzel bence....
Başka bir isim koysan da aynı düşüncede olacaktın hamilelik ve lohusalık dönemi artıyor takıntılar evhamlar dr desteği al hepimiz yaşıyoruz bunları üzme kendiniHâlâ devam ediyor ama alışmaya çalışıyorum napayım kendime kızıyorum neden koydum diye.
9 aylık henüz öyle bir şey yaşamadık bildiğimiz bir hastalığı da yok Allah’a şükürBişey sorabilir miyim oğlunuz çok hasta filan oluyormuydu yada başka hastaligi varmı kaç yaşında
Lohusa kafasıyla insan saçma sapan kuruntulara kapılabiliyor. İsmine değildi ama benimde vardı. Hepsi geçti çok şükürİnşallah duzelirim ama duzelemiycem gibi oluyor hamileyken de vardı bu düşünce neden seçtim diye kendimi suçluyorum bi ömür ismini derken aklıma gelicek diye
Ne zaman geçer acaba bu düşünceler ?? Sizin ne kadar sürede geçtiLohusa kafasıyla insan saçma sapan kuruntulara kapılabiliyor. İsmine değildi ama benimde vardı. Hepsi geçti çok şükür. Lohusa dönemini atlatınca sen bile güleceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?