- 5 Şubat 2021
- 124
- 36
- 48
- 32
- Konu Sahibi blue girls
Oğlumun adı görkem iyimi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl değiştiricemki kimliği çıktı çok zor bişey
Görkem kelimesinin kökenine bakın, kem gözle hiç ama hiç ilgisi yok, gör-kem diye değil de görk-em diye hecelenir. Görk kelimesi eski Türkçe'de göz alıcı, gösterişli, güzel anlamlarına gelir. Değiştirmek istemiyorsanız bu şekilde kelimenin kökenine inip bunu düşünün.Oğlumun adını Görkem koydum ama psikolojim bozuldu öncesinde bu düşünce yoktu sonrasında içime sinmedi bu isim görkem derkem kem gör kötü gör çocuğa her soylendiginde beddua ediyorum manasınami geliyor gibi geliyor benmi kuruyorum kafamda acaba diyorum ama içimden bu düşünce çıkmıyor çocuğuma bu kötülüğü neden yaptim diye mafettim kendimi??
Kuruyorsun vede çok sacmaliyorsun.Benmi kuruyorum kafamda acaba diyorum
Mahkemeyle değiştiriliyor uğraştırıcı bir iş.Yoo değiştiren çok kişi var o kadar zor değil aslında Google’da yönlendirmeler var. Çocuğunuz kaç yaşında?
Ben şokOğlumun adını Görkem koydum ama psikolojim bozuldu öncesinde bu düşünce yoktu sonrasında içime sinmedi bu isim görkem derkem kem gör kötü gör çocuğa her soylendiginde beddua ediyorum manasınami geliyor gibi geliyor benmi kuruyorum kafamda acaba diyorum ama içimden bu düşünce çıkmıyor çocuğuma bu kötülüğü neden yaptim diye mafettim kendimi??
Türkçe'de isimden isim yapan böyle bir yapım eki yok. -emGörkem kelimesinin kökenine bakın, kem gözle hiç ama hiç ilgisi yok, gör-kem diye değil de görk-em diye hecelenir. Görk kelimesi eski Türkçe'de göz alıcı, gösterişli, güzel anlamlarına gelir. Değiştirmek istemiyorsanız bu şekilde kelimenin kökenine inip bunu düşünün.