• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet oğlunu sünnet ettiren anneler

maytap80

varmı aşktan öte?
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
8.731
43
683
44
İstanbul
kızlar merhaba.resimde gördüğünüz yakışıklının bu sene sünneti varyerimseniben
inanın kaç senedir sallıyorum.3 yaşından beri bu yaz yapıcam diyorum ama cesaretimi toplayıp bi türlü şu gün diyemiyorum.sallaya sallaya bu seneye geldik.şu an hazırlık okuyo seneye 1. sınıf.yaani bu sene kaçış yok.:roflol::roflol:
şimdi tecrübeli annelerden bişey rica edicem.lütfen başıma geleceklerden haberdar edin beni.ne gibi şeyler yaşayacağız.şimdiden teşekkürlera.s.a.s.a.s.:emir_bebek:

canım bende oğlumu henüz 1 ay önce sünnet ettirdim oğlum 2 yaşında çok kısa bir işlem hiç korkulucak birşey yok 5 dkka bile sürmüyo ilk gün önemli oda ağrı kesiciler sayesinde rahat geçiyor hiç sancı olayı falan yaşamadık biz benim sana tavsiyem çocuğun büyük olduğu için önceden öle kıyafet giydirim falan olaylarına girme sünnet psikolojisi çocuğu olumsuz etkiliyor sünnetinden sonra öle bi istediğin varsa gerçekleştirirsin umarım hayırlısıyla atlatırsın ama korkma

ay inşallah ben panik nasıl kormayacaksam.saol cevabın için.gözümde o kadar büyüttüm ki güzel bi şeyi sorun yaptım kendime

canım bende oğlumu geçen sene yaptırdım.bakımı tam yapılamadığı için buna benim ufaklık aksilik yaptığı için uzun bir iyileşme dönemi yaşadık:((kesinlikle dr.tarafından yaptırmalısın sokak aralarında yapan kişilerden uzak dur...küçük gibi görünsede çok önemli bir operasyon..sünnet olduktan sonraki dönemde iyi bakılması gerekiyor ...dikkat edildiği sürece çabuk iyileşir...allah nazarlardan saklasın çok tatlı bir yavrun var...

canım bende oğlumu geçen sene yaptırdım.bakımı tam yapılamadığı için buna benim ufaklık aksilik yaptığı için uzun bir iyileşme dönemi yaşadık:((kesinlikle dr.tarafından yaptırmalısın sokak aralarında yapan kişilerden uzak dur...küçük gibi görünsede çok önemli bir operasyon..sünnet olduktan sonraki dönemde iyi bakılması gerekiyor ...dikkat edildiği sürece çabuk iyileşir...allah nazarlardan saklasın çok tatlı bir yavrun var...

saol cevabın için canım.allah herkesin yavrusunu korusun bütün kötülüklerden

canım korkacak birşey yok benim çocuklar sünnet olalı 4 sene oldu küçük oğlum 5 yaşındaydı sadece doktorunu iyi iyi seç gerisi problem değil.

benim oğlum sünnet olalı 4 yıl oldu ozaman sünnet donları yoktu şimdi onlar var pek rahat.sünnetten sonra giydiriyosun çok rahat sana kolay gelsin.

kızlar merhaba.resimde gördüğünüz yakışıklının bu sene sünneti varyerimseniben
inanın kaç senedir sallıyorum.3 yaşından beri bu yaz yapıcam diyorum ama cesaretimi toplayıp bi türlü şu gün diyemiyorum.sallaya sallaya bu seneye geldik.şu an hazırlık okuyo seneye 1. sınıf.yaani bu sene kaçış yok.:roflol::roflol:
şimdi tecrübeli annelerden bişey rica edicem.lütfen başıma geleceklerden haberdar edin beni.ne gibi şeyler yaşayacağız.şimdiden teşekkürlera.s.a.s.a.s.:emir_bebek:

slm canım ben geçen sömestır tatilinde yaptırdım bende seningibi çok panik yapıyordum
düşündüm büyükler sağken dorunun sünnetini görsünler dedim
kulaktan dolma bilgilerede inanama öğle korkulacak hiçbirşeyyok
biz önce dr araştırdık randevu aldık birhafta sonra gittik DR önce oğlumla çok güzel sohbet etti sonra iğne yaptı dondurma istedi aldık oğlumun elinde dondurma yiyor biryandanda DR onu konuşturuyor oğlum sünnet olduüunu anlamadı bile çok şükür
bence sende fazla ihmal etme derim hoşçakala.s.

şimdi herşey çok kolay.sağlı sollu iğne vuruyolar pipisine bence bakma o ana tavsıyem bu cnm sana.:D
sorası zaten kolay makasla ucunu uzatıyolar yani fazla derisini ve kesiyolar.sora geriye katlayıp dikiyolar.sünnetten sora zaten sünnet iç çamaşırı var ondan alırsın tenine deymez ve acıda hissetmez.hepsi bu kadar bence telaşlanma

öncelikle merhaba benim oğluşum geçttiğimiz yaz sünnet oldu 6 yaşındaydı .bende çok korktum sadece ilk gün dikkat etmelisin korkulacak hiç birşey yokmuş rahat olmalısın oğluşun senin gerginliğini hissetmesin .benim gerginliğim oğlumu daha çok korkuttu ordan biliyorum :teselli:

canım panik yapma çok basit bir operasyon.Konu başlıkları arasında "Küçük oğlum ilk sınavında" yazısını okursan bizimkine yapılan operasyonu detayıyla anlattım.Şimdiden geçmiş olsun..

Back