Oglunu kocasi sanan kaynana, anasinin etrginden cikamayan koca. Nolur bi akil verin?

Bir kadın kendine bunu NEDEN yapar ? Sorgulamanız gereken nedenler tam olarak kendinizle ilgili bakış açınızı değiştirin
Çocuklarım babaları geldiginde okadar mutlulardiki.. beraber gezdik çocuklar uyudu akşamları beraber oyun vs oynadık.. sevgi açlığı var sanırım bende kucuck şeylere medet umup kendimi kandırıyorum

Yazdığınızı okurken adamı 10 kere boşadım.
Siz kayınvalideyi, kocayı falan bir kenara bırakın. Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz? Birazcık bile mi saygıyı hak etmiyorsunuz? Evlatlarınız böyle bir ortamda büyümeyi mi hak ediyor? Bunların cevaplarını kendinize verin ve bu davardan kurtulun

Boşan canım çekilir dert değil, yuva yıkmak kolay değil ama senin bir yuvan yok haberin olsun. Bir hata etmişsin çocuk yapmışsın ama bu adam senin için yoldan geçen herhangi birinden farksız. Mesajlarda çıldırdım sen çok haklı olduğun halde manipüle edişine bak denyonun. Ömür törpüsü

Umursamıyor çünkü. Ağzımı açsam kafamı şişirme huzur istiyorum. Sabret beni huzursuz etme... falan diyor =)

Gerçekten öyle mesajlarınızı okurken hüngür hüngür ağlıyorum çünkü bunlar benim zaten bildigim ama asla kabullenmedigim gerçekler. Hep bir gün mutlu oluruz umuduyla yaşıyorum..

Evet beni hep manipule ediyor..

Sizin başka üyelikle de konularıniz vardı sanki.
Resmi nikahınız da yoktu.

Öyle degilse bile şu mesajları size yazabilen nirinden medet ummaniz sizin ayıbınız kusura bakmayın. Sizin kendinize zeere kadar saygınız olmadığı icin eşiniz bu kadar pervasız konuşabiliyor.

Yaşadığınız şeyler de cabası. O paraları, borclari annesiyle yaptığını, şuan gerçekten kimin yanında oldugunu nereden bileceksiniz?
Cinsellik konusu da ayrıca rahatsız edici, lütfedip tiksinmemis sizden. Ne mutlu size

Son düzenleme:
Gerçekten öyle mesajlarınızı okurken hüngür hüngür ağlıyorum çünkü bunlar benim zaten bildigim ama asla kabullenmedigim gerçekler. Hep bir gün mutlu oluruz umuduyla yaşıyorum..
Mutluluk sahip olduğunuz koca müsveddesine zimmetli değil ki? Zaman o kadar kıymetli ki, 29 yaşındaymışsınız bir bakacaksınız 40-50 olmuş. Yalnız da çok mutlu olabilirsiniz keza zaten bence yalnızsınız, doğru kişi tarafından sevilebilir aynı zamanda sevebilirsiniz.
Salın şu adamı anasının rahmine geri girip yaşasın dursun, beraber huzur içinde laylaylom borç falan ödesinler

Siz neden bu kadar alttan alıyorsunuz? Aile evinde olduğunuza göre ailenizde arkanızda boşanın kesinlikle ayrı eve çıkmak çok basit aslında ama aklı başında bi eş ile anca mümkün tek sorun kV değil ki eşiniz kumar oynuyor ve nikahlı eşine ilişkiden sonra tiksinmedim diyebiliyor bunlar asla normal şeyler değil

Üyenin resmi nikahı yok mu?

Annesinin yanında olduğunu biliyorum.. kızlar aradığında açıyor. Goruntulude arıyorlar açıyor... mesele annesi annesini tanımadığınız icin böyle düşünmeniz normal. Annesinden korkusuna aramıyor yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…