- 11 Nisan 2019
- 1.275
- 3.441
-
- Konu Sahibi dermansizdertler
E eyliyor seni, hoş tutması lazım arada ki senin tepkilerin olmasın. Yoksa arada gelip gidemez. Çocukları ya alır ya da ihtiyaçlarını vermek zorunda kalır. 2 bin para mı? O paraya çocuklara pazardan iki pantolon üst alsa biter hatta yetmez. Kadına salça olan erkekler bile çocukları alıp tek başına bakmıyor. Nasıl bir aşk, sevgi bu ben anlamadım.Ya Allah aşkına boş boş konuşmayın, niye çocuklar üzerinden darlayip zorla adama yapışayım. Evliyiz ayrı falan değiliz diyorum inatla siz ayrısınız yok adama yapıştın şu bu yeter ya. İnsan gibi derdimi paylaştım. Bi metressin demediğinizi kaldı şaka gibi =)
Gurursuzum9 senedir evliyim. Bir kere bile kocam bana o küfürleri etmedi. Bırakın böyle sinkaflı küfürleri aptal salak demedi. Dedirtmem.
Size adam doya doya küfrediyor siz hala arama derdindesiniz. Adam size küfrettikçe arayayım demişsiniz.
Gurursuz musunuz?
Bişey diyecem, bu adam yarın gözünün önünde anasının bulup onayladığı biriyle çatır çutur evlenirse napacaksın?Ya Allah aşkına boş boş konuşmayın, niye çocuklar üzerinden darlayip zorla adama yapışayım. Evliyiz ayrı falan değiliz diyorum inatla siz ayrısınız yok adama yapıştın şu bu yeter ya. İnsan gibi derdimi paylaştım. Bi metressin demediğinizi kaldı şaka gibi =)
Bu adam bu küfürleri edip iki gün sonra sizi seviyorum yazınca yapışmamış oluyor.Öyle deme, açık açık söylemek gerekiyor. Dur gitme diye paçasına yapışması lazım ki yapıştı denebilsin.
Bişey diyecem, bu adam yarın gözünün önünde anasının bulup onayladığı biriyle çatır çutur evlenirse napacaksın?
Seni boşadı zaten unuttun mu? Senin bir kocan yok. Rahat rahat evlenir şu an.beni bosayip baskasiyla evlenirse ne mi yaparım, banane ? İsteyen istediğiyle evlenebilir. Muhtemelen bizim sonumuzda öyle olacak gibi
Ciddiye almıyorsunuz.beni bosayip baskasiyla evlenirse ne mi yaparım, banane ? İsteyen istediğiyle evlenebilir. Muhtemelen bizim sonumuzda öyle olacak gibi
Boşanmış mıSeni boşadı zaten unuttun mu? Senin bir kocan yok. Rahat rahat evlenir şu an.
Başka hesaptan çok konu açtı, o kadar belli ki o olduğu. Hala inkar peşinde. Herkes anladı işte neyin inadıysa.Boşanmış mı
Anladım sağol... Ne insanlar var yaBaşka hesaptan çok konu açtı, o kadar belli ki o olduğu. Hala inkar peşinde. Herkes anladı işte neyin inadıysa.
Bu adam yokmuş gibi hayatinizi yaşayın. Hiç aramayın sormayın. Çocuklar arasın. Yazdığında cevap vermeyin. İş arayın ise girin aileniz arkanızda. Bu adamdan size hayır yok. Istersr telefondan babalik yapsin. Zaten ise girdikten sonra ozguveniniz yükselir. Tekmeyi basacak gücü de o zaman bulursunuz. Valla isterseniz her gün bize yazın. Biz size gaz veririz. Yapabilirsiniz.
Yahu diyelim ki aynı üye değilsiniz. Diyelim ki yeni bir konu. Adam sizi aile evine yollamış, sizle yaşamak istemiyor, sizden hoşlanmıyor sesinizi duymak istemiyor. Ayrısınız işte. Neyi zorluyosun?Neyin kafasını yaşıyorsunuz hanfendi. Ayrı falan değiliz tövbeler olsun ya
Ayrılsın zorlamı tutuyorumYahu diyelim ki aynı üye değilsiniz. Diyelim ki yeni bir konu. Adam sizi aile evine yollamış, sizle yaşamak istemiyor, sizden hoşlanmıyor sesinizi duymak istemiyor. Ayrısınız işte. Neyi zorluyosun?
Tamam bencedeSenin kocan yoookkkkkk
Ayri eve cikmak gayet kolay, 8 sene once daha kolaydi hatta. Bu adam bir ev bile kuramiyorsa 8 senede ne işi var surekli yurtdisinda, sehir disinda işlerde??Malum ayrı eve çıkmak hemen kolay değil.